2777
2789

سلام دوستان . توی نت سرچ کردم اما اصلا متوجه نشدم‌‌. یعنی اون گزینه ها که توی نت میگه، در گوشی من پیدا نمیشه .

چطور میشه دایورت کنم شماره م رو ؟

فقط جاش رو بگید بقیه اش رو پیدا میکنم .

تنظیمات تماس که میگن کجاست 

گوشیم سامسونگ a5

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم برو توی تماس ها ؛تنظیمات و انقال تماس

خوب تماسها یعنی همون قسمت لیست ثبت شده ی تماسهای اخیر و فلان ؟! 

مشکل من همینه این تماسها رو نمیدونم کجاست . تو نت هم میگه . اونجا گزینه هاش رو نمی بینم!!!

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
عزیزم ستاره 21 ستاره شماره مورد نظر مربع اوکی

شماره ای که میخوام دایورت کنم ؟ هزینه داره ؟

من فکر میکردم تو تنظیمات خود گوشی هست 

عزیزم همون صحفه ی تماس هاته؛که تماس میگیری،بعد بالاش زده بیشتر؛بزن رو بیشتر میاد تنظیمات؛بعد تنظیمات ...

پیداش کردم گلم ممنونم مهربان 

دایورتی ک من گفتم هزینه داره

در واقع برای اون خطی ک دایورت شده هزینه محاسبه میشه

عاشقتم خداجان♥-         ألَم يَعلَم بأنَّ اللهَ يَری؟ «آيا انسان نمی‌داند که خدا او را می‌بيند؟»  سوره علق آيه 14