2777
2789

سلامممممممممم خوبین 

نمی دونم تا چه حد منو می شناسین اما من چند سالی هست که اینجا فعالم و فروشگاه اینترنتی دارم و توی تل گرام هم کانال و گروه دارم داروهای مختلف باروری و کمک باروری رو می فروشم .

البته یه پیج اینستاگرام هم برای همین فروشگاه اینترنتیم که اسمش مامی ناز هست دارم به اسم maminaz.miti

خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تصمیم دارم یه مدت کوتاه به عنوان بلاگر توی اینستاگرام باشم تا اطلاعاتی که قبلا به شکل سوال و جواب طب سنتی اینجا برگزار می کردم رو اونجا توضیح بدم 

بنابراین اگه دوست دارین منو ببینین 

یا اگه دوست دارین صحبت هام رو بشنوین 

یا در کل اگه دوست دارین با من در اون پیج همراه باشین لطفا فالو کنین و منتظر اولین ویدیو از من باشین 

البته اکثر صحبت های ما در اونجا در مورد طب سنتی و روش های محافظت از پوست و مو و بدن و سلامتی هست و همین طور صحبت های متفرقه هم اگه چیزی جالب باشه حتما در کنار شما خواهم بود .

اگه کسی پیشنهادی داره یا راهکاری می شناسه یا انتقادی از عملکرد بقیه داره که بتونه برای من به عنوان شروع بلاگری راه گشا باشه صمیمانه منتظر شنیدن نظرات شما هستم 

البته اگه یه لطف کوچیک به بنده کنین و از طریق تلگر ام بگین که خیلی خیلی ممنون تر میشم 

اینجا هم کفتین خیالی نیست در اولین فرصت که اومدم حتما حتما می خونم و استفاده می برممممممممممممم

سلام میتی جون مدتها بود نبودی  یه کم بیشتر تبلیغ کن بچه ها استفاده کنن از محصولاتت

سلام عزیزم خوبه بالاخره یه آشنا اومد داشتم احساس غربت می کردم   

هستم در خدمتتون گفتم یه مدت برم اینستا گرام اما هنوز تصمیم قطعی نگرفتم 

می خواستم چند نفر بیان نظر بدن