2777
2789
عنوان

شما کدوم مدلی هستین؟؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم دارم برا ارشد میخونم😍 دلیل نشاطمم همین سبک زندگیمه وگرنه بیحال میشم؛ نمیدونم ؛ دوستام میگ ...

وااای چقد عالی که تحصیلات بالایی هم داری.. من همیشه حسرت اینجور زندگیارو دارم اما متاسفانه گاهی بی حوصله میشم نمیتونم پاشم میخوابم.. احتمالا از حسودی اونطوری میگن عزیزم😂

چ خوب عزیزم😍اما مرتب کردن به دست زن ی چیز دیگه س ها☺

باهم همیشه کار میکنیم مثلا میگم من تا اتاقارو جمع میکنم توهم طرفارو بشورو یه جارو بزن😂همیشم کارایی که بدم میاد میندازم گردنش خخخ

خوب اگه زودم بیدار بشم مثله دیونه ها میچرخم دور خودم هیچکاری هم نمیکنم پس میخوابیم با پسرم ولی بعدش ...

یا ابالفضل.......شوهرمو بچهام 10 خوابن.....من 12....منم به خاطر اینکه نی نی یار 6 هستم باید بیدار بمونم  

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  
یا ابالفضل.......شوهرمو بچهام 10 خوابن.....من 12....منم به خاطر اینکه نی نی یار 6 هستم باید بیدار بم ...

۱۰ ک تازه اول شبه خیلی زود میخوابیدا 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
مغازه داریم عزیزم با شوهرم همکاریم.خوبیش اینه که تمام وقت باهمیم اگه خدا یاری کنه ایشالا میخوایم نم ...

تا جواب بدی رفتم‌تاپیکات و فضولی کردم😂 خیلی عالیه موفق باشی عزیزم البته اگه بچه بیاری کلی دلتنگ شغلت میشی تا جوجوت بزرگ بشه

تا جواب بدی رفتم‌تاپیکات و فضولی کردم😂 خیلی عالیه موفق باشی عزیزم البته اگه بچه بیاری کلی دلتنگ شغل ...

فدات ممنون عزیزم

ما کلا قصد بچه دار شدن نداریم خوشبختانه 8 سالم هست ازدواج کردیم