سلام بچه ها من صبح ساعت ۷ پا میشم صبحانه اماده میکنم ناهار میپزم خونه رو تمیز میکنم به بچه ها میرسم ساعت ۱۲ ناهار میکشم ۱ ظرفهارو میشورم چایی دم میزارم همینطور تا شب؛؛ اما همسایه هام این رفتارم براشون خیلی عجیبه ! میگن به سبک مادربزرگامون زندگی میکنی اونا ۱۲ از خواب پا میشن ۱ صبحانه میخورن :""" بعد میرن پارک یا قدم میزنن ساعت ۴یا ۵ ناهار میخورن اونم ی چیز فوری
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
من هر وقت دوست داشته باشم هر مدلی بخوام میشم گاهی کل رور کار میکنم گاهی کلشو میخوابم😂اصلا خوشم نمیاد یه برنامه ثابت داشته باشم همه ش استرس کارامو داشته باشم و دیگه کار دیگه ای نکنم
مراحل روشنفکری در اروپا: 1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂
خودشون مامان بزرگن تا ظهر میخابن...چجوری با کسالتش کنار میان؟اصلا مغز و ذهن آدم تحلیل میره...بچه هاشون پیشرفت چندانی نمیکنن..ولی شما ۷ بچه هارو هم بیدار میکنی؟چند سالشونه؟
من ۱۲ پامیشم تا یک ونیم غذا درست میکنم خونه رو موقتی جمع میکنم بعدم تا ۲ غذا میخوریم بعدازظهرم یه جارو دستمال و تمیزکاری و شام بین همه اینا هم پسرم در الویته
❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی ❤️
تاوان حرفهایی که نمیتوانیم بزنیم موهای سفیدی است که لابه لای موهایمان داریم...به همه می گوییم ارثیست...به قول هاینریش بل درد دارد وقتی ساعتها مینشینی و به حرفهایی که هیچ وقت قرار نیست بگویی. فکر میکنی...