2777
2789
عنوان

شما کدوم مدلی هستین؟؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 65 پست
۷ صبح خیلی زوده خدایی من ۱۲ پامیشم تا یک ونیم غذا درست میکنم خونه رو موقتی جمع میکنم بعدم تا ۲ غذا ...

12 هم دیره خواهر....نصف روزت میره

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بین سبک ۱و ۲

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
اما خداییش مدل زندگیتو توصیف کردی دهنم آب افتاد😁 خیلی خوبی البته اگه یکمم مطالعه و اینا قاطی سبک زن ...

اره عزیزم دارم برا ارشد میخونم😍 دلیل نشاطمم همین سبک زندگیمه وگرنه بیحال میشم؛ نمیدونم ؛ دوستام میگن خودازاری😑دنباله کارای پر دردسری😐

من 5 ورب بیدار میشم میرم دانشگاه اونجا کار عملی هم داریم بعصی وقتا تا 2ونیم بعصی وقتا دیرتر ...بیام خونه استراحت و شبم یه قدمی بیرون بزنیم.یا باماشین دور بزنیم اخر هفته هام میریم بیرون.اشپزی خیلی کم میکنم.بعصی وقتا اصلا حال ندارم از جام تکون بخورم چای اینام شوهرم دم میکنه  😁در کل نوبتی اینجور کارارو میکنیم

12 هم دیره خواهر....نصف روزت میره

خوب اگه زودم بیدار بشم مثله دیونه ها میچرخم دور خودم هیچکاری هم نمیکنم پس میخوابیم با پسرم ولی بعدش کلی انرژی دارم تا دو‌سه صبح 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️