2777
2789
عنوان

اگه این ماه باردار نشم......

168 بازدید | 16 پست

باید برم عکس رنگی....بنظرتون با دوتا فولیکول22 و آمپولhcg شانس بارداریم چقدره؟ دوازدهم موعدمه و علایم خاصی ندارم

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
چندوقته اقدامی عزیزکم؟؟؟

تقریبا یکسال و پنج ماه دوتا سقطم داشتم

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجله نکن.شما ک دوتا سقط داشتین.ایندفه باید مراقبت بیشتر داشته باشین و تحت نظر دکتر متخصص باشید.جاری منم دوتا سقط داشته.ولی این بار فک کنم پلی کیستیک باشه.میخاد عمل کنه

عجله نکن.شما ک دوتا سقط داشتین.ایندفه باید مراقبت بیشتر داشته باشین و تحت نظر دکتر متخصص باشید.جاری ...

قبل اقدام این ماهم دکتر رفتم دوتا آمپولhcg بهم زده و یه بسته کپسول سفید داده ک نمیدونم چیه

چند وقتگی سقط میشه?

پنج هفته...ینی تا  میرم آزمایش بعدش سقط شدن

اشکال نداره برو شاید گرفتگی داشته‌باشی بعدش باردار بشی

خب اگه گرفتگیه چطور ه که دوبار باردار شدم؟

قبل اقدام این ماهم دکتر رفتم دوتا آمپولhcg بهم زده و یه بسته کپسول سفید داده ک نمیدونم چیه

تحت نظر دکتر هسین خوبه.اون زمان مناسب برای بارداریتون رو بهتر میدونه.فولیکولتون ک خوبه.انشاله باردار میشی گلم

پس احتمالا جنین ها بی کیفیت هستن

الان فولیکولم 22 بوده امیدوارم ک منجرب کیفیتش بشه

خب اگه گرفتگیه چطور ه که دوبار باردار شدم؟

من فکر کردم تا حالا باردار نشدی بعدشم عکس رنگی فقط برای لوله نیست. ساختار رحم رو هم نشون میده مثلا رحم تک شاخ. دو شاخ. توده در رحم و خیلی از مشکلات رحم که باعث نازایی میشه

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
من فکر کردم تا حالا باردار نشدی بعدشم عکس رنگی فقط برای لوله نیست. ساختار رحم رو هم نشون میده مثلا ر ...

وای پناه برخدا....به دور باشه ان شاالله