بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست
ب نظرم علاقه داری برو همون حقوق. من خودم حقوق میخونم لذتبخشه واقعا ولی خب فرهنگیانم دیگه برا کار مشکل نداری.اما چه کاری؟ معلمی با حقوق کم و دردسر دانش آموزا و...
رشته معلمی هم جایگاه خوبی داره هم آیندش معلومه تو یه محیط تمیز با هم جنسای خودتی مجبور نیستی با هر کسی دهن ب دهن بزاری تا دو بعدازظهر کار میکنی سه ماه میشنی خونه. کلا معلم بودن جایگاه خوبی برا خانوم داره
من جاریم معلمه تو خونش شاگرد خصوصی میگیره ریاضی. بیشتر از حقوقش گیرش میاد, پارسال ده تومن جمع کرد, داد, یخچال الان شدن 27 تومن. یبار هم ده تومن جمع کرد دلد, سرویس, طلا الان همونا شدن چل تونن
بازم ب روحیات خودت بستگی داره حقوق بخونی با محیط, دادگاه و جنایت همیشه در حال دست و پنجه خواهی بود, طبعا رو روحیه یه زن خیلی تاثیر میزاره برا من ک اونطوره من حتی رشته های بیمارستانی هم نتونستم برم واقعا کششو نداشتم واس تربیت معلم خیلی تلاش میکردم ک نرسیدم