2777
2789
عنوان

بچه ها غریبم تروخدا کمک

830 بازدید | 93 پست

من خانواده همسرم خیلی اذیتم میکنن با خواهر شوهرم بحث ۹سال زندگی مشترکم باز شده وهمه چی ریخته شد وسط تو تلفن نزدیک یه ماه پیش واخرشم گفت گه خوردی وقطع کرد 

انسان باهوش از شکست خود استفاده میکند امااااااا انسان عاقل از دیگران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه نشدم چی گفتی،،،بد نوشتی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بعد خواهر شوهر بزرگم رفته به خواهر شوهر دومیم که خیر سرم رابطم باهاش بهتر بود به دروغ از من گفته من پشتش حرف زدم که رابطه من با خواهر دومی رو خراب کنه چون خودش با خواهرش رفت وامد نداره ولی من دارم 

متوجه نشدم چی گفتی،،،بد نوشتی

عزیزم خواهر شوهر بزرگم همسن مامانمه ۵۵سالشه داشتیم حرف میزدیم بخث های خانوادگی ۹سال زندگی منو ریخت وسط بعد از اینکه من خیلی منطقی داشتم حرف میزدم وبرای اولین بار حرفای دلمو زدم واز خودم دفاع کردم اخه مظلوم گیر اوردن  خیلی بدجنسن اخرش گفت اصلا گه خوردی وتلفن قطع کرد

متاسف شدم عزیزم🙁 بعضی از ماها چوب سکوتمون رو میخوریم جسارت داشته باشید و از خودتون دفاع کنید

دقیقا این حرفت  لاااایک داره منم خیلی سکوت میکنم میریزم تو خودم دیگه داغون شدم جسارت گفتن حرفامو ندارم منم اینجا غریبمو کسی رو ندارم کاش حداقل ب خانوادم نزدیکتر بودم

متاسف شدم عزیزم🙁 بعضی از ماها چوب سکوتمون رو میخوریم جسارت داشته باشید و از خودتون دفاع کنید

دقیقا نه ساله جوابشون رو ندادم پدرمو دراوردن از دستشون قرص ضد افسردگی میخورم اونا ترکن من عربی الاصل البته متولد تهرانم ولی خیلی سادم خیلی اونا نه 

عزیزم خواهر شوهر بزرگم همسن مامانمه ۵۵سالشه داشتیم حرف میزدیم بخث های خانوادگی ۹سال زندگی منو ریخت و ...

توام باید بلافاصله بهش زنگ میزدی میگفتی گه رو خودت خوردی بعد قطع میکردی اینجوری باز یکم آرومتر میشدی