2777
2789

من متاسفانه دسترسی سریع به پزشکم ندارم، عکسم می خواستم از قسمت آسیب دیده بذارم تا از تجربه مامانهای بارداراستفاده کنم. حداقل یه اطلاعاتی بگیرم تا برم دکتر

ولی واقعا بعضی کاربرا شورش را درآوردن، بیچاره نسلی که به دست این آدمها تربیت خواهند شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من کامنت گذاشتم تاپیکت قفل بود 

عذرمیخوام تاپیک شما هم بهم ریخت🌷

ان شاءالله خودت و نی نی سالم و سلامت باشید همیشه💋

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

من فقط نصف صفحه اول رو خوندم

قبول کنید آدم شوک میشه اولش😐آخه یعنی چی عکس بذارم😐😐

اگه از اول رفع سؤ تفاهم می کردید،دلخوری پیش نمیومد❤❤

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
عزیزم من کامنت گذاشتم تاپیکت قفل بود  عذرمیخوام تاپیک شما هم بهم ریخت🌷 ان شاءالله خودت و نی ...

قربونت عزیزم، شما خیلی باشعورید قطعا حرفها و توهینهای بقیه اذیتت کرده و ازینکه درکم کردی یه دنیا سپاس🌺🌺🌺

من فقط نصف صفحه اول رو خوندم قبول کنید آدم شوک میشه اولش😐آخه یعنی چی عکس بذارم😐😐 اگه از اول رفع ...

نه عزیزم کاملا مشخص بود قراره قسمت آسیب دیده را عکس بذارم، چطور بعضی کاربرا منظور منا فهمیدن 

اون بقیه کاربرا همه چی را به مسخره بازی می گیرن حتی اگه اصل موضوع را بفهمند، شایدم اینقدر آیکیو پایینه نمی فهمن

عزیزم وقتی میخوای عضوسایت بشی همون اول بهت میگن این سایت فقط برای تبادل نظر نه درمان شماخیلی اینجاروجدی گرفتین که برای همچنین مشکلی ازاینجاکمک میگیرین.درضمن من درتاپیک قبلیتون هیچ نظری ندادم

عزیزم وقتی میخوای عضوسایت بشی همون اول بهت میگن این سایت فقط برای تبادل نظر نه درمان شماخیلی اینجارو ...

تبادل نظر و استفاده از تجربیات هم در مورد مسائل بارداری

ولی واقعیتش همش خاله زنکی هستن، وقتی در مورد موضوعی نمی دونن چرا مسخره بازی می کنن نیان تو تاپیک کسی مجبورشون نکردت

هستن آدمهای با شخصیتی که خیلی وقتها در مورد مشکلات بارداریم کمکم کردن 

یه مشکلی برام پیش اومده پرسیدم فقط مسخره بازی کردن و توهین، آدم پشیمون می شه اینجا در مورد مسائل و‌ ...

درضمن من تاصفحه 7تاپیک قبلیتونوخوندم بعدش تعطیل شدتاصفحه 7توهینی ندیدم ولی شماهم برای درمان حتمابه پزشک مراجعه کن .مراجعه دیربه پزشک بهترازخوددرمانیه اونم رااههای درمانی که توفضای مجازی پیدامیکنید

تبادل نظر و استفاده از تجربیات هم در مورد مسائل بارداری ولی واقعیتش همش خاله زنکی هستن، وقتی در مور ...

کمکت کردن ولی درمانت نکردن.انشالله مشکلت هرچه زودترحل بشه ویه نی نی نازوخوشکل بغل بگیری

درضمن من تاصفحه 7تاپیک قبلیتونوخوندم بعدش تعطیل شدتاصفحه 7توهینی ندیدم ولی شماهم برای درمان حتمابه پ ...

عزیزم من دنبال درمان نبودم

می خواستم ببینم بقیه تجربه اش را داشتن چیز جدی هست یا نه

قطعا مسله جدی باشه می رم دکتر