2777
2789
عنوان

خونواده شوهر 😣

341 بازدید | 20 پست

خانما پیرو پست قبلیم که منو تولد نگفتن و...!

زنگ زدم مادرشوهرم گفتم سکوت کرد اخرش گفت که بخاطر کارتون که مشغوولید نگفتم که بکه بهتون 

صبح شوهرم از سرکارش اومده میگه با المیرا(خواهرص)

حرف زده اصلا اینی که گفتی نبوده جریان!!!

بهت تعارف زده بوده قبلا . بخاطر کارت چیزی نگفته دوباره تو عادت داری همیشه هرچیز تهش دعوا راه بندازی شناختمت تو این سه سال 

ی مهنونی دادی داری میترکی از حرص 

گفتم این ۳سال این همه رنگووارنگ انداختم براشون اخر این طوری میگی دفعه های بعد خواستی ۲تایی برنامه میگیریم بهم گف من دعوت مبکنم توخودت تنهاقی بگیر 🙄🙄🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تولد  دعوت کردن و نکردن  ک جز هزینه اضافی ( خرید هدیه و ...)  برای شما ،چیز دیگه ای نداره ؛  ارزش گلکی کردن  نداشت بنظرم ....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
😯☹حالا چکار کنم  

یه چیزی رو دلسوزانه بگم ؛ 

برای هر موضوع کم اهمیتی  واکنش نشون ندید 

ک اگر  روزی خواستید  برای موضوعات مهم و اساسی  ، عکس العمل  نشون بدید ، حرف تون  خریدار داشته باشه ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

من زنگ میزدم دعوت میکردم می اومدن میخوردن هزارتا حرف پشت سرم میزدن الان خودمون مناسبت را جشن میگیرم اون خرجمکه قراره بدیم بخورنمیذاریم جیبمون. کسی هم منت نمیذاره کادو دادیم. والسلام. اونا دعوت نمیکنن. یبار که نذری داشتن تو کوچه به شوهرم گفت بودن وسیله خریدیم برا نذری.

............