2777
2789

من گیج شدم سن حاملگیم رو از اخرین پریود 

یا از سونوی تشکیل قلب

یا از سونو ان تی.غربالگری حساب کنم

چون اینا باهم متفاوت هستن

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندروز فرقشه

سونو قلب و ان تی یه هفته اختلاف داره

با قلب ۱۲ و ۲ روز

با ان تی ۱۳ هفته و ۱ روز

مونوم کدوم درسته؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
چندروز فرقشه

نه قشنگ یه هفته فرقشه 

ماله منکه اینجوریه 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
یکی دو هفته فرقشه  فک کنم اصلش سونوگرافیه

یعنی برا همه فرق داره

من دکترم که گفت سونو ان تی

ان تی یه هفته جلوتره 

برا شما یکی بود؟

سونو قلب و ان تی یه هفته اختلاف داره با قلب ۱۲ و ۲ روز با ان تی ۱۳ هفته و ۱ روز مونوم کدوم درسته؟

روزیکه رفتم ان تی واسه من با قلب 12 هفته تمام بود با ان تی 12 هفته و 2 روز و با پریودی 12 و 3 روز

منم نمیدونم کدوم درسته😊

سونو ان تی 

شما زایمانتون رو از ان تی حساب کردین هفته هاتون رو؟

یعنی برا همه فرق داره

نه گلم 

درکل حساس نشو موقع زایمان وزن جنین دور شکمش اندازه دست پا قلب همه چیزو چک میکنن میگن واسه زایمان امادست یا نه 

مثلا بعضی نوزادا که مامانشون سی کیلیو وزن اضافه میکنه انقدر چاق میشن تو هشت ماهگی پنج کیلوان دکتر میگه هشت ماهه سزارین کن وگرنه تا نه ماه به هفت کیلو میرسه😆 شوهر منو بخاطر چاقی هشت ماهه دراوردن

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
روزیکه رفتم ان تی واسه من با قلب 12 هفته تمام بود با ان تی 12 هفته و 2 روز و با پریودی 12 و 3 روز م ...

برا شما اختلافش کم بوده پس