2777
2789
عنوان

درد های ماه هشتم بارداری

67133 بازدید | 27 پست

بچه ها ماه هشت باراری هستم.گاهی دلدرد خغیف و درد واژن دارم.از هر کی میپرسم میگه طبیعیه، توروخدا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه

خدایا تنها امیدم تو هستی،کمکم کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا مثل من واژنم درد میکنه وقتی بلند میشم و میشینم درد دارم نمیدونم چیکار کنم حرکاتش اروم شده خیلی ...

از دکترت نپرسیدی؟ من دکترم مسافرته😭😭

عزیزم واقعا طبیعیه, منم از اواخر ماه هشت دردای خفیف داشتم و الانم ک ماه 9 هستم, هنوزم دارم. علتش بزرگ شدن نی نی و فشاریه ب دل و واژن و مثانه میاد. 

من پهلوهام و زیر دنده هام شدیدا تیر میکشه

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...
عزیزم واقعا طبیعیه, منم از اواخر ماه هشت دردای خفیف داشتم و الانم ک ماه 9 هستم, هنوزم دارم. علتش بزر ...

باید ببخشید من تکرر ادرارم دارم اینم طبیعیه

تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم
عزیزم واقعا طبیعیه, منم از اواخر ماه هشت دردای خفیف داشتم و الانم ک ماه 9 هستم, هنوزم دارم. علتش بزر ...

دارم افسردگی میگیرم شب و روزم شده گریه از ترس زایمان زود رس.دیکه دارم دیونه میشم.یه بار کمرم خفیف درد میکرد به دکترم گفتم گفت بستری شو.داغون شدما