2777
2789
عنوان

دفع پروتئین در بارداری

545 بازدید | 18 پست

خانما تو جواب ازمایشم دفع پروتئین 24 ساعته 145 بود ولی برای ازمایش معمولی 2+ فشارم هم 13-14 به نظرتون خطرناکه؟ بستریم میکنه اگه تجربه دارید حتما بگید خیلی نگران زایمان زودرس و مسمومیت بارداریم

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

اوووو مال من ۲۴ ساعت ام ۲۷۵۰ بود و فشارم ۱۷ رو ۱۱ بستریم کردن 

الان که خونه ام و تحت کنترل دفع پروتئینم ۱۱۶۰ شده تو آخرین آزمایش دیروزم و فشارم معمولا رو ۱۲ یا ۱۳ 

دفع پروتئن شما خیلی خیلی کمه نگران نباشید اما امروز حتما برید پیش دکترتون چون فردا و پس فردا تعطیلیه 

اوووو مال من ۲۴ ساعت ام ۲۷۵۰ بود و فشارم ۱۷ رو ۱۱ بستریم کردن  الان که خونه ام و تحت کنترل دفع ...

خیلی نگرانم نوبت دکترم شنبست ببینم دکتری دیگه وقت می گیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووو مال من ۲۴ ساعت ام ۲۷۵۰ بود و فشارم ۱۷ رو ۱۱ بستریم کردن  الان که خونه ام و تحت کنترل دفع ...

داروی خاصی مصرف می کنی عفونت ادراری هم دارم  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شاا... که چیزی نیست منم هفت روز دیگه زایمانم الان باید برم جواب دفع پروتین بگیرم فشارم دوازده تا سیزده ونیم میشه دستهام همش گز گز میشه دعا کنیم برای حال خوب همدیگه 

ان شاا... که چیزی نیست منم هفت روز دیگه زایمانم الان باید برم جواب دفع پروتین بگیرم فشارم دوازده تا ...

ان شالله اخه شما اخرای بارداری هستید من 6 ماهمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برید که خیال خودتون راحت بشه چون تا شنبه هزارتا فکر و خیال میاد تو سرتون ،چون واسه منم از ۲۶ هفتگی شروع شد و چه داستانهایی داشتم آخرشم ، همچنان دارم بارداریمو ادامه میدم و اتفاقی هم نیفتاده

لرو پیش دکتر خودت جواب ازمایشو بده منشیش نشونش بده.منم عفونت ادراری یکم داشتم بهم سفکسیم داد بهش حساسیت داشنم دیگه نخوردم دوباره که رفتم دکتر از نوشت عفونت ادراریم شدید شده بود ۸ امپول جنتامیسین داد ۱۲ ساعتی بزنم با ی نوع قرص دیگه گفت اگه خوب نشدی باید بستری بشی و سزارینت کنم

برید که خیال خودتون راحت بشه چون تا شنبه هزارتا فکر و خیال میاد تو سرتون ،چون واسه منم از ۲۶ هفتگی ش ...

دقیقا مثل من دو هفته پیش دفع پروتئین نداشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لرو پیش دکتر خودت جواب ازمایشو بده منشیش نشونش بده.منم عفونت ادراری یکم داشتم بهم سفکسیم داد بهش حسا ...

اخه تو 26 هفتگی جنین زنده نمیمونه  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه عفونت ندارم ، برای فشارم روزی  ۱۲ تا قرص میخورم که با مولتی ویتامین و آهن و امگا۳ میشه ۱۵ تا قرص به اضافه روزی یه آمپول آنوکسان 

برای شما خیلی خوبه اصلا نگران نباشید برای راحت شدن خیالتون میگم برید دکتر که استرس الکی نداشته باشین