خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه ! "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" #سَردارِ_مَن❤ من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱
این تاپیک پر از موی گربه شد، از بس هی میووووووو میووووووو گفتید، برا یه تیکه گوشت بهم پریدید
من برم، حرااااام است😂😂😂😂😂😂😂😂
🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن(انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت
عه خود علي تاپيك زده بود؟ يا ديشب تو تاپيك منو ميگي
تاپیک زد عکسم نذاشت ولی گفت باید باور کنید 😂
حس کردم تایید کرد بیشتر تا تکذیب
به هر چه عشق بورزى، به آن قدرت می دهى. از هر چه بترسى، به آن قدرت داده اى. به هر چه قدرت بدهى،
آن را جذب خواهى كرد. 7کاری که فقرا انجام میدهند اما ثروتمندان نه؛ 1- فقرا تلویزیون تماشا میکنند/ ثروتمندان کتاب میخوانند 2- فقرا بر اساس ساعت کاری پول میگیرند/ ثروتمندان بر اساس نتیجه ای که به دست می آید پول به دست میآورند 3- فقرا دیگران را مقصر بدبختی هایشان میدانند/ ثروتمندان میگویند خودمان مسئول شکست هایمان هستیم 4- فقرا روی پس انداز تمرکز میکنند/ ثروتمندان روی سرمایه گذاری تمرکز میکنند 5- فقرا فکر میکنند همه چیز را میدانند/ ثروتمندان دائم در حال یادگیری هستند 6- فقرا اعتقاد دارند پول سرچشمه ی تمام شرارت هاست/ ثروتمندان اعتقاد دارند که فقر ریشه ی تمام شرارت هاست 7- فقرا ذهنیت برنده شدن در قرعه کشی را دارند/ ثروتمندان ذهنیتی مبتنی بر اقدام دارند.