2777
2789
عنوان

خشونت علیه مردان

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 33 پست

خیلی مسخره است

شما پاکسازی پوست انجام بده و ماسک صورت بزن موهات رو خوشگل حالت بده به خدا قسم کسی معترض نمیشه

مرد که ادعای تشکیل خانواده داره بایدم شغل داشته باشه واسه تامین خودش و خانوادش

با آقایون باشه میخوان بخوابن توخونه تا خانما برن سر کار

آزادی که مردها دارن زنها ندارن

همین مردها کدوم شون می فهمن درد پریودی چیه و سختی پریودی و زایمان

بچه داری چیه؟

حالا برا یه کار کردن باید بیانه بدن؟

کار می کنن چون می دونن آخر شب س ک س گیرشون میاد

و مرض ندارن بیان الکی خرج زن بدن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه ها ارایش که حتما رژ قرمز نیست منطورش اینه دخترا با ارایش تخلیه روحی میشن انرژیشون تخلیه میشن پسر ...

ولی آزادی بیشتری نسبت به زنها دارن که میتونن از اون طریق انرژیشون تخلیه بشه.البته منظورم سالمش هست

گذشته نگذشته

ما دخترها برا یه سوپر مغازه باید از چند نفر اجازه بگیرم تا بزارن بریم

حالا شما می دونید اجازه گرفتن یعنی چی؟

اینکه دختر باشی و نتونی برا زندگیت تصمیم بگیری چرا چون چون محکوم به دختر بودن

و خانواده به جات تصمیم می گیرن و تو فقط اجرا می کنی

ولی آزادی بیشتری نسبت به زنها دارن که میتونن از اون طریق انرژیشون تخلیه بشه.البته منظورم سالمش هست

اره ولی همین ازادیشون باعث شده بیشتر در معرص خطر باشن اعتیاد مشروب .بعد بنطرم من دختر ماشین نداشته باشم زیاد مهم نیستوولی پسر بدبخت یه ماشین نداشته باشه از طرف ما که حتی دختریم طر د میشه.حالا همین پسر دوستش  باباشواسش ماشین خوب میخره این نداره چقد صربه میخوه 

اره ولی همین ازادیشون باعث شده بیشتر در معرص خطر باشن اعتیاد مشروب .بعد بنطرم من دختر ماشین نداشته ب ...

به نظرم یه چیزی هست یه صفتی که توی هر دختر و پسری باید باشه.اگه دختر نداشته باشه شوهرش رو بدبخت میکنه و اگه پسر نداشته باشه زنش رو بدبخت میکنه.و اون مناعت طبع هست.اینکه چشمش به مال دیگران نباشه و حسرت زندگی دیگران رو نخوره.چرا یه پسر باید خودش رو باب طبع دختری کنه که عقلش به چشمشه؟

گذشته نگذشته