2777
2789
عنوان

تاپیكی برای هممممه ی خانوماااا

150 بازدید | 13 پست

امشب هر كس از هرچیزی ناراحته بیاد بگه و خودشو خالی كنه .دلیلش هم اینه كه همه ی ما یه بدتر از خودمون هم داریم.اینجوری مال همدیگرو بخونیم و بفهمیم ك ن تنها تنها نیستیم ممكنه بدتر خودمونم وجود داشته باشه 

من ناراحتم که هیشکی نمیاد از گروه تلگرمیم استفاده کنه😭

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب جای هی افسرده بازی و ناراحتی بیایم بهم انرژی بدیم ... این هاله غم و ناراحتی رو از خودمون دور کنیم ....مردا باهم میشینن‌ پای خنده و مسخره بازی ما زن ها هم حرص مادر شوهر و .... میخوریم 

بگیییم‌ بخندییییم‌ 

بعضی وقتا ، بعضی چیزها رو نمیشه  نه ب کسی گفت ، نه کاریش کرد ... فقط باید صبوری کرد ....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

من و شوهرم چند روزه بینمون شکر آبه ولی ناراحت نیستم به درک چرا غصه بخورم آخرش مریض بشم ، اتفاقا همش اهنگ گوش میدم و شادم ، بزار اون حرص بخوره

من رشته ی اتصال به تو را پاره میکنم💗💖  این بار گره میزنم نزدیکتر شوی💏👪

من از شوهرم ناراحتم ولی میدونم بگم بعضی از نی نی سایتیا لطف میکنن و بیشتر میرن رو اعصابم ترجیح میدم نگم

دلم‌بعضی پقتا واسه نی نی سایت قدیم خیلیییی تنگ‌ میشه اکه کسی و‌نداشتی پیشش دردل کنی تو‌نی نی سایت یه عالمه دوست داشتی که ندیده با جون و دل راهنماییت میکردن ولی الان همش قضاوت همش توهین همش تحقیر!

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
بعضی وقتا ، بعضی چیزها رو نمیشه  نه ب کسی گفت ، نه کاریش کرد ... فقط باید صبوری کرد ....

ن عزیزم صبوری نكن یه وقتایی واقعا خودمون باید  برای خودمون ارزش قاءل باشیم

من که خیلی ناراحت میشم وقتی یکی با شنیدن مشکلات من به خودشه بگه(( اخیش پس از من بدترم هست.)) این یه فرهنگه خیلی غلطه که ماها داریم

البته ببخشیدا نظرمو گفتم

به مرحله ایی از عزت نفس رسیدم که اگه کسی تو دو صفحه اول قطره چکونی تایپ کنه.یا خوب توضیح نده تاپیکو ترک کنم.هرچقدم عنوانش یا دو سه خط اولش جنجالی باشه😎😎😎😎😎