2777
2789

برو بگو شو شو تو پولمو برداشتی 50هزار بود بعد بگو تو برداشتی یه جوری که تعجب کنه بگو چرا برداشتی هی تکرار کن تا بیاد دعوا شه بعدا میبینی تموم میشه

دعاتون واسه سالم بودن بچه م که میخوام در آینده داشته باشم بزرگیتونو میرسونه ممنونم ازتون 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام نگرانت کنم عزیزم ولی ممکنه خطرناک باشه حتماااااا بره دکتر.تا مشخص نشده دلیلش چیه بنظر من سرخود درمان نکنه.سکسکه به ظاهر یه مشکل سادس ولی وقتی طولانی میشه ممکنه دلیل جدی ای داشته باشه.من خودم به چشم دیدم.حتما پیگیر باشین ان شاالله که چیزی نیست

عزیزم یه سوال این چند روز گذشته دارو یا آمپول استفاده نکرده؟

میگن هرکی دوست مجازیش خوشگله میره بهشت خوشبحالتون به خاطر من میرین بهشت… یه سایت خوب راجبه برنامه نویسیhttp://jgeek.ir/?ckattempt=1
نمیخوام نگرانت کنم عزیزم ولی ممکنه خطرناک باشه حتماااااا بره دکتر.تا مشخص نشده دلیلش چیه بنظر من سرخ ...

باشه الان رفت دکتر انشاالله خوب شه.نمیتونست بخوابهممنون عزیزم

امیدی هست چون خدایی هست  
باشه الان رفت دکتر انشاالله خوب شه.نمیتونست بخوابهممنون عزیزم

خواهش میکنم گلم.ببین دکتر الان احتمالا یه دارو بهش میده که خوب بشه.بعدا حتما در مورد دلیل سکسکش پیگیر باشین 

خواهش میکنم گلم.ببین دکتر الان احتمالا یه دارو بهش میده که خوب بشه.بعدا حتما در مورد دلیل سکسکش پیگی ...

اره چون شوهرم اصلا سکسکه نمیگیره مثلا سالی به بار ولی دو سه روز میکشه خوب شه

امیدی هست چون خدایی هست  
برو بگو شو شو تو پولمو برداشتی 50هزار بود بعد بگو تو برداشتی یه جوری که تعجب کنه بگو چرا برداشتی هی ...

خیلی باحال بود حتما امتحان میکنم

امیدی هست چون خدایی هست  
درمان سکسکه : ✳️1.دم کرده دارچین ✳️2.دم کرده بادرنجبویه ✳️3.دم کرده تخم جعفری اگرهرس ...

مرسی واقعا .الان رفت دکتر اگه درست نشد فردا اینو درست میکنم براش گلم ممنون

امیدی هست چون خدایی هست  
مرسی واقعا .الان رفت دکتر اگه درست نشد فردا اینو درست میکنم براش گلم ممنون

خواهش میکنم  ❤❤

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

پس مال همونه ، ببین بعضیا به بعضی آمپولا حساسیت دارن و دچار اسپاسم گوارشی میشن مثل آمپول دگزا و ....

یکی از اقوام چند روز سکسکه میکرد بعد معلوم شد دگزا زده بوده و بعد اون اینط شده 

وقتی از بدنش پاک شد سکسکه ش بند اومد

میگن هرکی دوست مجازیش خوشگله میره بهشت خوشبحالتون به خاطر من میرین بهشت… یه سایت خوب راجبه برنامه نویسیhttp://jgeek.ir/?ckattempt=1

پس مال همونه ، ببین بعضیا به بعضی آمپولا حساسیت دارن و دچار اسپاسم گوارشی میشن مثل آمپول دگزا و ....

یکی از اقوام چند روز سکسکه میکرد بعد معلوم شد دگزا زده بوده و بعد اون اینط شده 

وقتی از بدنش پاک شد سکسکه ش بند اومد