2777
2789

سلام پسرم۵ماهشه،وقتی که۲۲روزش بود به روش سنتی ختنه اش کردیم یه مدت بعدش تقریبا یک ماه دیدم که آلتش به داخل پوستش میره،و برای تمیز کردنش باید پوست آلت رو به عقب بکشم،گاهی زیرش آلودگی هم جمع میشه

حالا

من امروز بردمش دکتر ،دکتری که ختنه کرده بود از شهرمون رفته،گفت احتمالا باید دوباره ختنه بشه یه مقدار  کم بریدن و تا الان هم خیلی کم چسبندگی داره،کسی بچه اش اینطور بوده یا دیده اطرافش؟؟خوب شد خودش؟؟؟یادوباره ختنه اش کردید؟؟؟آخه دکتر میگفت ختنه برای بار دوم بی دردسر نیست 

پی نوشت:اصلا و ابدا اعصاب درست و حسابی ندارم خواهشمندم سر خوب و بد بودن ختنه بحث نکنید و شوخی هم نکنید

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دیگه یه ذرش میره داخل توشم همیشه آشغالای سفید هست باید تمیز کنی پسر منم اینطوری با روش حلقه ختنش ...

چندوقتشه؟؟هنوزاینطوره؟؟دکتر بردید؟؟آخه پسرای فامیلمون اینطور نیستن

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

چون خواهش کردی امدم

ولی واقعا جواب سوالتو نمیدونم عزیزم

فقط میگم یبلر دیگه ب یک دکتر دیگه برو نشون بده

مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم                    
آره دیگه یه ذرش میره داخل توشم همیشه آشغالای سفید هست باید تمیز کنی پسر منم اینطوری با روش حلقه ختنش ...

بعضی وقتها مال پسرمنم میره تو،ولی اشغال جمع نمیشه،خودش خوب میشه؟

خدایا شکرت هزاربار

داخلشون که کرم و اینا جمع میشه خب. باید موقع حموم یا نظافت بکشی عقب و بشوریش. به نظرم یه دکتر دیگه ببر نشونش بده شاید مشکلی نداشته باشه واقعا. ختنه ی دوم هم من یکی از آشناها رو میدونم واسه بچه اش انجام داد و خوب شد

کج کلاه خان یارمه
چندوقتشه؟؟هنوزاینطوره؟؟دکتر بردید؟؟آخه پسرای فامیلمون اینطور نیستن

آره الانم یه سالشه یه ذره پوست روی آلته. مادرشوهرم و خواهرش دیدن گفتن عادیه چون بچه ی دخترخاله ی شوهرم دوبار ختنه شد.