2777
2789
عنوان

بیبی چک منفی بارداری مثبت

444 بازدید | 11 پست

سلام خانوما یه سوال امکانش هست ینفر باردار باشه ولی بیبی چک مدام منفی نشون بده؟من چندبار به فاصله ۶ ۷روز استفاده کردم ولی منفی بوده اما علائم بارداری رو دارم

چن روز عقب انداختی 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من اینجور بودم حتی آزمایش خون هم منفی نشون داد اگه امکانش هست یه جا سونو معتبر برو

کی فهمیدی بارداری 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

بله عزیزم من سه باربی بی زدم منفییی بود اخرش کفری شدم رفتم آزمایش بتا دادم گفت حامله ای😊

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
کی فهمیدی بارداری 

بعد ده روز بی بی چکم یه خط کمرنگ انداخت بعد رفتم آز خون فکر کنم روز دوازدهم بود مثبت شد ولی از بس بی بی چک زدم و منفی میشد و علاعم پریودی داشتم از بس گرمی خوردم و گرمی خوردم شد اولین سابقه ی سقط 

بعدها فهمیدم علاعم پریودی و بارداری در بعضی افراد شبیه هم هستن مثل من بعد اون موقع اگه یه روز از پریودی میگذشت مثل یه زن باردار رعایت میکردم روزهای سختی بود ولی خب گذشت

بعد ده روز بی بی چکم یه خط کمرنگ انداخت بعد رفتم آز خون فکر کنم روز دوازدهم بود مثبت شد ولی از بس بی ...

خداروشکر

پس من زود بی بی زدم 😏

روز موعود منفی شد دیر وز هم لک دیدم حالا نمیدونم پری میاد یا لانه گزینی بوده 

انقد تو سایت میگردم دیونه سدم

خداروشکر  پس من زود بی بی زدم 😏 روز موعود منفی شد دیر وز هم لک دیدم حالا نمیدونم پری میاد یا ...

ببین من رو دو تا بچه هام روزی که میخواستم پری بشم لک میدیدم ولی سر اون قضیه اصلا گرمی نمیخوردم مثل یه زن باردار که خونریزی کرده باشه رعایت میکردم هم رو دخترم هم رو پسرم 

سلام، چند روز بعد موعدتون آزمایش دادین؟ 

تقریبا چهارده روز فک کنم دقیق یادم نیست .یه هفته بعد پریود بی بی زدم منفی بود چند روز صبر کردم و زدم دوباره منفی بود و بازم همینطور برا بار سوم همون فک کنم چهارده پونزده روز شد اخرش رفتم آز دادم

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤