2777
2789
عنوان

بچه ها من الان بیرونم بعد نگاه کنید اینو 😅😅😅😅😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 8944 بازدید | 132 پست

منم چندباردیدم روش نوشتن لطفامرابشویید😂😂😂

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگلی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیست❤.  زندگیم ( همسرم+نی نی تودلم👪)

بابا بخدا من ننوشتم😅😅😅نمیدونم چرا حس کردم یه غمی تو نگاه ماشینست

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بانو😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 دلم برات تنگ شده بود گلم ❤❤❤❤❤❤❤

سلام زیبای خفته ی من😄😍😍😍😅قربونه خودتو دلت برم الهی ب حق پنش تن😄😅

پروفمو دوس بدارین تا پروفمم شمارا دوس بدارد قال : من (علیک سلام😁)
سلام عشقم😍😍😍بمب انرژی سایت😍😍 😂😂😂😂😂😂 بیچاره ماشینه😜😜

سلام عزیز دلم  ❤❤❤

میبینی تو رو خدا 😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
پووووف بلاخره من یه بار رسیدم به تاپیکت سوگلی جون😅😆

خوش اومدی عزیزم 😍😍😄😄

خخخ،سوگل یچی بگوسرگرم شیم.دندون عقلموجراحی کردم حال ندارم

بذار برسم خونه اتفاقا قصدشو دارم قشنگم 😅😅😅