2777
2789
عنوان

باشوهرم خرم قهر کردم

926 بازدید | 64 پست

خدایش خسته شدم سه ماه ی هزاری نداده  فحشای زشت میده ب خانواده ام توهین میکنه خیلی خسسسسیییسسسه تلفنم قطع کرده نمیزاره هیچ جا برم پول بهم نمیده میگه من دیکتاتور هستم اگه میتونی زندگی کن اگه ن برو تا سه سوت طلاقت بدم دوتا بچه هم دارم همیشه هم قهر من باید منت بکشم دیگه خسته شدم ازش بدم میاد متنفرم

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهریه

میگه برو درخواست بده تا شش ماه ی سکه بدم 

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

مهریه اتو بزار اجرا درخواست نفقه کن ببینم اون موقع ام دیکتاتوره یا نه

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
خو پرتش کن بیرون از زندگیت...بخدا اینطور بچه ها داغون میشن

الان اومدم خونه بابام قصد دارم این دفعه غصه هیچ کس ونخورم

هزار ویک مرتبه یا ودود بگو و فوت کن بهش اروم میشه

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و السرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک... کی میشود تا انتقام سیلی زهرا بگیریم...آجرک الله یا صاحب الزمان