2777
2789

دایی دوستم چند سالی میشد که تو لندن ساکن بود ده روز پیش دوست دایی اش به دخترخاله اش زنگ زده گفته که دایی شما اینجا فوت کرده تو سردخونه هست.میگن اینجا تو حساب بانکیش 150 میلیون پول داره با این پول جنازه رو انتقال بدیم به ایران. ولی در مورد اینکه کدوم بیمارستان هست یا چطوری فوت کرده چیزی نمیگن. خانواده اش هم اینجا از نگرانی دارن دق میکنن...سرکنسولگری و سفارت هم رفتن میگن خیلی طول میکشه تا مشخص بشه فوت کرده یا زنده است.میشه راهنمایی کنید از کجا میشه استعلام کرد که واقعا فوت شده؟ 

از حدود ده روز قبل هم نه تلگرامشو چک کرده نه به تلفنا جواب داده .البته گوشیش روشنه زنگ میزنن بوق میزنه ولی کسی جوابگو نیست.دوستاش گفتن که اونجا دو تا آپارتمان داره و مغازه داره و...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سفارت یا جایی اشنا دارین که ازش راهنمایی بگیریم؟ به نظرتون مشکوک نیست؟ 

من با فامیلمون که انگلیس هست عصر میتونم صحبت کنم. ازش میپرسم که چجوری میتونین پیگیری کنین اگه اطلاعاتی داشت بهتون خبر میدم

سکوت،حاضر جوابی بی پاسخ است  
من با فامیلمون که انگلیس هست عصر میتونم صحبت کنم. ازش میپرسم که چجوری میتونین پیگیری کنین اگه اطلاعا ...

خیلی ممنون از لطفتون. مامان دوستم از غصه مریض شده چون اصلا نمیدونن که فوت کرده یا کسی داره اذیتشون میکنه.

خیلی ممنون از لطفتون. مامان دوستم از غصه مریض شده چون اصلا نمیدونن که فوت کرده یا کسی داره اذیتشون م ...

عزیزم من با فامیلمون صحبت کردم گفت تو لندن ایرانیا کامیونیتی دارن و همدیگه رو میشناسن و تو فی س بو ک هم پیج دارن به اسم ایرانیان مقیم لندن. ولی قرار شد بازم بپرسه جای دیگه ای اگه بود بهم خبر بده.

سکوت،حاضر جوابی بی پاسخ است