2777
2789
عنوان

زندگی زورکی....

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 22 پست
میشه چندتا ازخوبیهاشو بگی؟  میشه بگی به چیت گیر میده؟

همه چی برام میخره .. همه جامیبرتم کل روز سرش توگوشیشه انگار ک ن انگار منم هشظتم توجه ی بهم نداره شاید ماهی یبار بیاپیشم بخابه

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر حرف مردم خودتو تباه کردی؟بعد واسه دلخوشی خودت بچه اوردی!حالام داری ادامه میدی تا بچت بچه طلاق نشه!

برو پیش مشاور.حتما راهی واسه بهترشدن زندگیت هست.لطفا تنهایی تصمیم نگیر.چون تاحالا که کمکی بهت نکرده

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
 بچه اوردی بهتر نشد؟

چهارماهه باردار بودم خونهدماماتن موندم بایکی توگوشیش میلاسید شمارشم توجیبش دیدم میخاس بده یکی

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم
خب اول ک اون اشتباه کرده ک بهت گفته. نباید میگفت. دوما بهونه دستش نده ک بخاد گیر بده. هیییچ کار به ...

ببخشید استارتر ولی بخوره تو سرش این صداقت و سادگیش.فکر و روان زنشو بهم ریخته و نسبت به خودش عوض کرده

هر راست نشاید گفت...

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

واقعا فکر کردی بقیه مردا همه پاکن ۹۰ درصد مردا قبل از ازدواج رابطه جنسی داشتن الان خیلی از دخترا هم این تحربه رو داشتن حالا این سادگی کرده بهت گفته ولی هیچ مردا زن بد اخلاق و غر غرو دوست نداره از خودت سردش کردی دنبال بهونه برای جدایی میگردی داری دستی دستی زندگیتو خراب میکنی فکر کردی بعد از طلاق با یه بچه چی منتظرته مطمئن باش حسرت زندگی الانتو میخوری

ببخشید استارتر ولی بخوره تو سرش این صداقت و سادگیش.فکر و روان زنشو بهم ریخته و نسبت به خودش عوض کرده ...

بله ... منم گفتم ک اشتباه کرده گفته. 

ولی داغ کردن اتیش استارتر ... دامن خودشو بچشو میگیره... بچه ی طلاق کم معظلی نیست. کمکش ک نمیتونیم بکنیم ... بهتر اینه ک جنبه های مثبتشو از نظر خودمون بهش یاداوری کنیم.

Nothing ...