2777
2789
عنوان

برم یا نرم😕

203 بازدید | 20 پست

سلام اولین بارمه میخوام پشت سر مادر شوهر حرف بزنمااا😁انقد ک خوبم.حالا موضوع چیه...

مادر شوهرم چند روز پیش گلایه مو ب مامانم کرده ک من نمیزارم شوهرم بهشون برسه و پول بده و نمیزارم شوهرم با برادراش ارتباط داشته باشه و...کلی بدگوییمو کرده بود.در حالی ک اینطوری نیستو شوهرم خودش دوس نداره با خانواده اش ارتباط داشتع باشه.حالا منم نزدیک ده روزه به خاط حرفاش نرفتم خونشون .ولی میدونم پدر شوهرم دلش واس دخترم تنگ شده خیلی دوسش داره. حالا موندم واقعا برم خونشون یا نه.نظرتون دوستان؟🤨

بنویسید میام میخونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو عزیزم این حرفای کم و زیاد تو زندگیه همه هست.بعدشم با این کارت که چند روزه نرفتی داری حرفای مادرش ...

اخه با اون حرفایی ک پشت سرم زده دلم وا نمیشه اصلا باهاش حرف بزنم ج برسه برم خونش