2777
2789
عنوان

خاله زنک نباشید!

237 بازدید | 6 پست

👒بانو و زندگی👒

#مهم

"لطفا خاله زنک نباشید"

🔹نکته ای که خیلی در مورد ارتباطات شما و خانواده همسرتون مهمه اینه که گاهی خودتون رو نباید در مسائل مربوط بهشون قاطی کنین.❌

🔹مثلا بین مادر شوهرتون و جاری تون یه مشکلی پیش اومده مثل این خانووم های خاله زنک هی نرین از این یکی و اون یکی بپرسین که چی شده و چی نشده...😐

انگار که نمیدونین خودتون رو سنگین نگه دارین.😊

🔸اگر مثلا چیزی از مادر شوهرتون شنیدین و جاریتون زنگ زد به شما و درباره حرف های مادر شوهرتون پرسید حواستون باشه که وسط ماجرا هیزم بیار نشین , بگین: بابا فلانی، خیلی به این حرفا توجه نکن من که تو کل جریانای شما نیستم،بگذریم.."😄

🔸یه طوری که متوجه بشه که شما نمیخواین غیبت کنین یادتون باشه که ممکنه یه روزی اونا با هم خوب بشن  و سنگینی بارش برای شما بمونه ...🙁

خاله زنك بودن بنظرم از بيكاري اكثراً نشأت ميگيره اگر درگير زندگي باشيد يا كتاب بخونيد يا ورزش بريد و خلاصه خودتونو مشغول كنيد وقتي براي اين كار نميمونه 

خدايا چنان كن سرانجام كار تا تو خشنود باشي و ما رستگار 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرف شما درسته ولی من کلا با واژه ی خاله زنک مخالفم چون نشون میده که خانمها از این کارا میکنن و اسم خانمها بد میشه در صورتی که آقایون هم هستن و به جای این واژه کاش میشد واژه ی دیگه ای بکار برد من هر جا این کلمه میاد مخالفت میکنم