2777
2789
عنوان

خانم های باردار لطفا راهنمایی کنید

672 بازدید | 45 پست

سلام دوستان من هفته هشتم بارداری هستم. و الان حدود سه هفته میشه که حالت تهوع خیلی شدیدی دارم. کسی تجربه ای داره که بتونه کمکم کنه. 

آب هندوانه رو هم امتحان کردم ولی فایده نداشت.

قرص دمیترون بخور

منم حالم خیلی بد بود باید تحمل کنی ولی این قرص خیلییی بهترت میکنه

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبنبات ترش، چاي زنجبيل، بسكويت ترد شور، قرص ويتامين ب ٦

سلام

دوستان ماه ۵ هستم رحمم خیلی درد میکنه انگار یکی داره فشار میده و دردش مثل پریودیه خاک به سرم چکار کنم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

عزیزم طبیعیه من قبل اینک بدونم باردارم تاچهارماه یسره زیرسرم بودم حالت تهوع فشارپایین اب زیاد بخپر سیرابی ب کم کشدنش یکم کمک میکنه

سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد
عوارض نداره؟

نه چه عوارضی دوای تهوع هست عزیزم‌

من خودم انقدر تهوع داشتم که با آمبولانس بردنم بیمارستان ولی این قرص تا ۶۰ درصد جلوی تهوع ام رو گرفت

سلام دوستان ماه ۵ هستم رحمم خیلی درد میکنه انگار یکی داره فشار میده و دردش مثل پریودیه خاک به سرم چ ...

برو بیمارستان شیاف یاامپول ضدسقط میزنن الان برو

سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد