2777
2789

اگه بارداری اواخر بارداری ت روزی چند دقیقه زیر نور خورشید بشین.اینو یکی به من توصیه کرده بود.

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرمیجات نخور مثل فسنجون  خنکی جات بخور اونایی که طبعشون سرده

❤❤👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧دنیام دخترم وهمسرم👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧❤❤خدایا نی نی تو دلیمو برام سلامت نگه دار 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻آجیای گلم اگه میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین🙏🏻🙏🏻🙏🏻
گرمیجات نخور مثل فسنجون  خنکی جات بخور اونایی که طبعشون سرده

همه میگن زیاد گرمی نخورم تازگی ها شیرینی زیاد میخورم دیگه کمش میکنم

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر

عزیزم اصلا ربطی نداره من ماه آخر بارداریم از ترس زردی همش‌عرق کاسنی و چیزای خنک میخوردم آخرم بچم زردی گرفت ولی دخترعموم همزمان با من حامله بود همش چیزای گرم دلش میکشید مث ارده و شیره و خرما و زعفرون و حلوا و... بچشم زردی نگرفت، کلا دکتر هم گفت زیاد ربطی نداره بیلی روبین خون ممکنه بالا بره تو نوزادای پسر هم بیشتره

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
عزیزم اصلا ربطی نداره من ماه آخر بارداریم از ترس زردی همش‌عرق کاسنی و چیزای خنک میخوردم آخرم بچم زرد ...

اتفاقا دکتر منم گفت ربط نداره ولی دکتر دوستم عرق کاسنی رو گفته

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر

سلام.من عرق کاسنی رو با خاک شیر میخوردم.روزی یه لیوان.اگرم تحمل مزه اش رو داری برگ کاسنی بگیری دم کنی خیلی بهتر از عرقشه.گرمی رو هم کلا ماه اخر حذف کن.منم همینکارو کردم.

تنها بچه ای که اون روز زردی نداشت اصلا دختر من بود.