2777
2789

مادر یا مادر شوهر یا نزدیکان ادم؟ 

من بارداریمو به مامانم نگفته بودم (هفته 6 ام) 

امروز دیگه انقد سوال جوابم کرد و سوال پیچ کرد همون پشت تلفن گفتم.. 

خواهرم هم بچه نداره اونم مثل خودم ivfای... 

تازه خواهرم ivf هاشو رفت خونه مامانم خوابید من نرفتم اصلا خبر نداشتن کی هست ولی مامانم امروز انقد پزسید مجبوری گفتم بهش.. 

حالا الان زیر دلم و تخمدانم درد گرفت بعدش.. 

یکمیم ترشحاتم بیشتر شد ترسیدم علائم سقط باشه.. 

مادرشوهرمم همینطور نمیخواستم بدونه فهمید

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر تلقین هست

چون خیلی تو ذهنت هست این مسئله علایم رو حس میکنی

عزیزم مادر چطور میخواد چشم کنه من درک نمیکنم

البته من کلا به چشم اعتقاد ندارم اما بر فرض قبولم کنم آخه مادر....

وقتی شمابااینهمه حس منفی واحساس بد به مادرت خبربارداریتوگفتی قطعاااااا امکان چشم خوردن هست یکم م ...

نه نامهربون نیستم.. میگم نکنه چون دلش برا خواهرم میخواد ازم ناراحت بشه

وا؟؟؟مگه باردار شدن چشم خوردن داره؟

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟

منکه فکر نمیکنم از اون باشه, منم تا هفته شیش تهوع نداشتم به فامیلای شوهرم هبر بارداریمو دادم تهوع گرفتم بگم اونا چشمم زدن, درصورتی که تهوع از هفته شیش شروع میشه, نگرانم نباش من الان دوماهمه هر روز دارم این دردو ولی طبیعیه ,هیچ مشکلیم نداشتم خداروشکر

منشا دردت احساس و فکرای خودته 

این احساس و فکر منفی بعد گفتن باعث دیدن علایم بالینی میشه

من که نمیتونم یک لحظه بعد مثبت شدن بی بی چک خودم رو نگه دارم به مادر و خواهرم نگم حس خوب و انرزی اونا آدم رو پر انرژی میکنه

اخه مادرت چیتو باید چشم کنه به این که تو بارداری؟مثلا اون بچه نداره تو حسرت بارداریه؟ ای خدا😪😪😧

خب دو دفعه ivf کرده نشده.. میترسم ناراحت شه... خودمم نمیخوام ناراحت شه