2777
2789
عنوان

شما هم اینجوری هستین

92 بازدید | 8 پست

غم و غصه های خودم کمه، مشکلات دیگران هم فکرم رو مداااام مشغول میکنه

همین بعد از ظهر فکرم درگیر یکی از مشکلاتم بود که خبر فوت برادر جوون دوستم+ سرطان یکی از اشناها رو شنیدم کللللی فکرم درگیر شد

همیشه همینجوری😢شما هم این مدلی هستین؟

ببینم کسی مشکلی داره نمیتونم راحت به زندگی خودم برسم کلی براش غصه میخورم

فردا قراره یه اتفاق خوب بیوفته انشالله اما فکر دوستم نمیزاره شاد باشم

همیشه فکر ناراحتی دیگران خیلی درگیرم میکنه.مشاورم گفت نباید اینطور باشه یه همدردی کوچیک کافیه اما دست خودم نیست 

چیکار کنم😭

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته شادی دیگران هم به همین شدت شادم میکنه ولی خب بیشتر اعصاب خردی و.....هست 

دلم میخواد از زندگیم لذت ببرم خسته شدم از غصه و نگرانی

مشاورم میگفت همدردی تا جایی خوبه که به خودت اسیب نزنه نباید به حدی برسه که خودت هم اذیت بشی ولی من نمیتونم این حالت رو از خودم دور کنم

مسخرست اما خوش به حال ادمای خودخواه و بی احساس

آره از ناراحتی بقیه ناراحت میشم ولی نه اونطور که خیلی در گیر شم به جای اینکار واسه طرف سعی میکنم دعا ...

این کار رو میکنم اما ناراحتیم برقراره همچنان...یکم هم که یادم بره دوباره یادم میاد و عذاب وجدان میگیرم که بقیه چه حالی دارن و من راحتم

اصلا از اینکه یه تعداد ادم هستن که خیلی مشکل دارن در عذابم

درود فاطمه ساداتی هستم مربی ومدلینگ فیتنس بانوان مشاور تغذیه ومدرس اناتومیک رشته تربیت بدنی اصلا کاری به دمنوش و قرص وژل و کالری شماری ندارم ودر واقع قبول ندارم فقط سالم خوری وهوازی شکم ب ا س ن  سینه وران فیت کردن ولاغری بااثبات وز با پیگیری روزانه خودم دوستانی قصد شون جدیه سلامتی شون به خطر نندازن بیان تل ایدیمم m-nnnn90@ هست خوشحال میشم کمکتون کنم دوستانی میان بگید از نی نی سایت هستین موفق باشید