ای باباااا،خودتون گفتید قبلی سادست، برو چشم در آر!خخخ
قشنگه اگه موهاتم یه طرف جمع و شینیون کنی خیلی زیبا میشه
اینایی که میگن زیادی تو چشمه ازین مدلای قدیمی و ساده عادت دارن، عروسی یعنی زرق و برق
به هر چه عشق بورزى، به آن قدرت می دهى. از هر چه بترسى، به آن قدرت داده اى. به هر چه قدرت بدهى،
آن را جذب خواهى كرد. 7کاری که فقرا انجام میدهند اما ثروتمندان نه؛ 1- فقرا تلویزیون تماشا میکنند/ ثروتمندان کتاب میخوانند 2- فقرا بر اساس ساعت کاری پول میگیرند/ ثروتمندان بر اساس نتیجه ای که به دست می آید پول به دست میآورند 3- فقرا دیگران را مقصر بدبختی هایشان میدانند/ ثروتمندان میگویند خودمان مسئول شکست هایمان هستیم 4- فقرا روی پس انداز تمرکز میکنند/ ثروتمندان روی سرمایه گذاری تمرکز میکنند 5- فقرا فکر میکنند همه چیز را میدانند/ ثروتمندان دائم در حال یادگیری هستند 6- فقرا اعتقاد دارند پول سرچشمه ی تمام شرارت هاست/ ثروتمندان اعتقاد دارند که فقر ریشه ی تمام شرارت هاست 7- فقرا ذهنیت برنده شدن در قرعه کشی را دارند/ ثروتمندان ذهنیتی مبتنی بر اقدام دارند.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
اصلا بهت نمیاد زایمان کرده باشی بچم شیر بدی...من ب فنا رفتم با زایمان😂😂😂😂
من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
عزیز من بالا تنشو نمی دونم ولی خودم سال پیش دنبال لباس ارزون قیمت بودم یکی خریدم زیر ۱۰۰ تومن دامنش همینطوریه.البته ما شهرستانیم.کلا لباست ب درد عروسی جاری و خاهر شوهر نمیاد.بری مجلس ببینی چقدر بقیه ب خودشون خرج کردن جامیخوری
لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد