2777
2789
میشه دوباره بزاری

بابا پست اوله😂

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
برای بالای 65 سال مناسبه

واقعا شما بالای ۶۵ ساله هاتون همچین لباسی میپوشن؟؟!! بهشون نمیخندن خدایی؟

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر لباست مثل لباسهای خارجیه. 

رنگش شاده. مدلش خیلی قشنگ و با کلاس و شیکه

من دوستش دارم. هیکلت هم قشنگه

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "

خانم دوست شوهرم مدرک دکترا داره هرجا  میبینمش شاید فقط یه کرم زده باشه نه آرایشی نه لباس آنچنانی...

همین دوستش ما رو دعوت کرد عروسی برادرش. فکر کن این خانم دکتر جاری بزرگ عروس بود. یه پیراهن ساده ساده موهاش فقط شونه زده بود ریخته بود دورش شاااااید یه رژ لب معمولی

البته ما دکتر تو خانواده خودم و همسرم زیاد داریم ۱۰۰ درصدشون همینطورین. اصلا اهل لباس و‌ مو و آرایش نیستن

میخوام بگم درخت هرچی بارش بیشتر باشه افتاده تره بعضیا هم وقتی در هیچ زمینه ای حرفی برای گفتن ندارن مجبورن خودشونو تزیین کنن

واقعا شما بالای ۶۵ ساله هاتون همچین لباسی میپوشن؟؟!! بهشون نمیخندن خدایی؟

بنظرم کسی که شلخته ست و لباس پوشیدن بلد نیست باید خجالت بکشه. اتفاقا خیلی خوبه که مرتب و آراسته هستن نه مثل بعضیا منتظر مردن و پوسیدن.

به هر چه عشق بورزى، به آن قدرت می دهى. از هر چه بترسى، به آن قدرت داده اى. به  هر چه قدرت بدهى، آن را جذب خواهى كرد.                                  7کاری که فقرا انجام می‌دهند اما ثروتمندان نه؛   1- فقرا تلویزیون تماشا می‌کنند/ ثروتمندان کتاب می‌خوانند 2- فقرا بر اساس ساعت کاری پول می‌گیرند/ ثروتمندان بر اساس نتیجه ای که به دست می آید پول به دست می‌آورند 3- فقرا دیگران را مقصر بدبختی هایشان می‌دانند/ ثروتمندان می‌گویند خودمان مسئول شکست هایمان هستیم 4- فقرا روی پس انداز تمرکز می‌کنند/ ثروتمندان روی سرمایه گذاری تمرکز می‌کنند 5- فقرا فکر می‌کنند همه چیز را می‌دانند/ ثروتمندان دائم در حال یادگیری هستند 6- فقرا اعتقاد دارند پول سرچشمه ی تمام شرارت هاست/ ثروتمندان اعتقاد دارند که فقر ریشه ی تمام شرارت هاست 7- فقرا ذهنیت برنده شدن در قرعه کشی را دارند/ ثروتمندان ذهنیتی مبتنی بر اقدام دارند.