2777
2789
عنوان

پوشیدن سیاهی دور چشم با ارایش

8076 بازدید | 20 پست

سلام من دور چشمم سیاهی و تیرگی داره ارثیم هست کرم پودر خالی جواب نمیده که پوشیده شه بازم معلومه تازه تابلوترم میشهِ.. کانسیلر امتحان نکردم نمیدونمم چی بگیرم ک کامل این یه قسمت تیرگیرو بپوشونه دیگه به چشم نیاد .. هرکی مشکل منو داره که میتونه باارایش ازشراین این وضع خلاص شه کمکم کنه بگه چیکارمیکنه چی میزنه؟.. اسم و مارک و رنگ اون لوازم ارایشی روهم بگه منم بخرم ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کانسیلر بخر رنگ سبز رنگ روشن یا قرمز واسه سیاهی دورچشمه.بعدش روش کرم پودر بزن

رنگشو بپرس از فروشنده یه لحظه دودل شدم

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.

به هییییچ عنوان نباید کرم پودر یا پن کیک دور چشم تون بزنید

سیاهیش رو بیشتر میکنه و باعث چروک هم میشه 

محصولی که برای کاور سیاهی دور چشم تون باید استفاده کنید کانسیلر هست

والا یه آرایشگر گفت

اول کانسیلر نارنجی بزن بعد کانسیلر روشن روش بزن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

به هییییچ عنوان نباید کرم پودر یا پن کیک دور چشم تون بزنید سیاهیش رو بیشتر میکنه و باعث چروک هم میش ...

اره ولی اگه هیچی هم نزنی با بقیه صورتت تابلو میشه .. کانسیلر میدونم باید بزنم نمیدونم چی بگیرم یا چه رنگی ؟ پوستمم نه تیرست نه روشن

عزیزم کانسیلر بخر رنگ سبز رنگ روشن یا قرمز واسه سیاهی دورچشمه.بعدش روش کرم پودر بزن رنگشو بپرس از ف ...

یبار حریدم مایع بود اصلا تاثیرنداشتاااا ... این جامداشم زدم اینجوری که تو نت نشون میده نمیشه نمیپوشونه