2777
2789

بچه ها ما یه تا دوست صمیمی هستیم که قبلا باهم همسایه بودیم یکی مون خونه خرید و رفت ی

دمحله دیگه 

دیروز ظهر دعوتشون کردم گفتم روز عیدی به یاد قدبم خوش بگذرونبم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت دوازده ظهر دپستم زنگ زد گفت بچه هام سرما خوردن من نمیام

ناراخت شدم گفتم چرا زودتر نگفتی  من فقط تو و عاطفه رو دعوت کردم تا دور هم خوش باشیم

پاشو بیا روحیه بچه هات عوض میشه و ..

اون‌گفت نه سرم درد میکنه

گفتم اگر نیای نه من نه تو

نخب#  

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

ساعت دوازده ظهر دپستم زنگ زد گفت بچه هام سرما خوردن من نمیام ناراخت شدم گفتم چرا زودتر نگفتی   ...

حالا چه اصراری می کردی خب حوصله نداشته دیگه

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من

حتما به شوهرش ساعت آخری گفته اونم گفته حق نداری بری

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!