2777
2789
عنوان

سیپروترون کامپاند

185 بازدید | 7 پست

دوستان کسی تجربه استفاده از این قرص رو داشته؟

دکتر برای تنبلی تخمدان و کیست...سیپروترون کامپاند و متفورمین تجویز کرده

ولی میگن تو خلق و خوی ادم خیلی تاثیر داره و چاق میکنه افراد رو🤔

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉

من خوردم هیچ تاثیری نداشت خیلی هم خوب بود و پریودیم تنظیم شد

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندوقت استفاده کردین عزیزم

دو ماه

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
دو ماه

یعنی بعد دوماه که قطع کردین بازم پریوداتون‌منظم موند؟

اخه دکتر هم برای من ۲ماهه تجویز کرده ولی میترسم که ادامه دار باشه

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉
یعنی بعد دوماه که قطع کردین بازم پریوداتون‌منظم موند؟ اخه دکتر هم برای من ۲ماهه تجویز کرده ولی میتر ...

بستگی داره من زنعموم باهم مصرف کردیم من تنظیم شدم اون بعد تموم شدن قرص سه ماه پریود نشد

مرسی که وقت گذاشتی😙😙🌸🌸🌸

خواهش میکنم عزیزم