2777
2789
عنوان

شوهرم....

1105 بازدید | 79 پست

همونی ک یه روز عاشقش بودم، همونی ک جلو خونوادم وایستادم و سه سال خفت کشیدم تا بابام قبولش کرد

همون ک تو نامزدی باهاش تو باغ اجاره ایش کار کردم

همون ک هرکی دو روز پیشمون میموند میرف همه جا میگف شوهر داری میخواین یاد بگیرین برین رفتار فلانی(من) رو با شوهرش ببینین

همون ک یه هفته بعد از عروسی بابامو زد و من موندم باهاش تا درستش کنم

همون ک بد دهن بود و کمکش کردم لااقل عین نقل و نبات فحش نده

همون ک هفته ای دو سه بار ازش کتک میخوردم اما انقد عاشقش بودم ک نمیتونستم ترکش کنم و انقد تحمل کردم تا خوب شد

همون ک چاقو گذاش زیر گلوم

همون ک جاشو ازم جدا میکرد و من تا صبح گریه میکردم

آره... شوهرم... همون ک همه جا رسوام کرد و من بازم عاشقش بودم

همون ک کمکش کردم تا این اخلاقاشو کنار بذاره، بشم خوشبخت ترین زن دنیا 

ولی دو هفتس شده همون آشغالی ک بود

همون اقا، الان شده دشمن خونیم

همون اقا وقتی میره بیرون میشینم دعا میکنم ک تصادف کنه

سکته کنه

چقدر زندگیم پوچه

بیچاره پسرکم😑

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

عذاب وجدان دارم

هر روز دارم ارزوی مرگه عشق اشتباهیمو میکنم

شاید اگ من زنش نمیشدم الان هم اون خوشبخت بود هم من

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.