2777
2789
عنوان

آیا باردارم

252 بازدید | 34 پست

سلام دوستان من چندسالی هست قبل پریودم چندروز لک بینی داشتم (تحت نظر بودم هیچ علتی نداشت)و پریودمم منظمه . ولی اینماه که اقدام داشتم اصلا لک بینی ندارم دو روز مونده به پری . کسی تجربه ای داره ؟؟ آیا باردارم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علایم دیگه ای نداری؟ پرخوری؟ تکرر ادرار؟

بی بی چک بزن اگر باشی الان نشون میده حتما

گره افتاده به کارم   واسم صلوات میفرستید لطفا.                                خدایا مرسی که منو لایق مامان شدن دونستی شُکر
علایم دیگه ای نداری؟ پرخوری؟ تکرر ادرار؟ بی بی چک بزن اگر باشی الان نشون میده حتما

یکم علائم پریودی دارم درد زیر دل ولی چند ثانیه ، هر چند ساعت. احساس خستگی هم دارم . بی بی زدم صبح منفی بود . 

یکم علائم پریودی دارم درد زیر دل ولی چند ثانیه ، هر چند ساعت. احساس خستگی هم دارم . بی بی زدم صبح من ...

علایم پری و بارداری عین هم هستن فقط به خودت استرس نده

گره افتاده به کارم   واسم صلوات میفرستید لطفا.                                خدایا مرسی که منو لایق مامان شدن دونستی شُکر
استرس ندارم ولی هی بهش فکر میکنم🙈

عزیز دلمدمنم هی فکر و خیال میکنم خواب بچه میبینم همش. فردا میرم سونو ایشالا جفتمون دامنمون سبز شده باشه

احتمال 80درصد بارداری..منم قبل پربدوم همیشه لک بینی دارم..اگه ماهی لک نباد شک نمیکنم که باردارم...فعلن همیشه لک اومده

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع