سلام به خانمای گل ، من حدود 20 نفر مهمون دارم، میخوام چلو گوشت و مرغ درست کنم، برنج هم دو مدل هم سفید هم باقالی پلو، خواستم ببینم به نظرتون گوشت و مرغ از هر کدوم چقدر بزارم؟ مثلا 3 کیلو گوشت بگیرم و دو تا مرغ کافیه؟
مادر بودن یعنی روحت خارج از بدنت زندگی میکنه..........
هر مرغ و ٨ تيكه بكنن برات بايد به تعداد هر نفر يكي بزاري يكي دو تكه هم اضافه ٣ تا مرغ خوبه
گوشت هم فكر ميكنم براي هر نفر ١٥٠ گرم خوب باشه همون ٣ كيلو ميشه، به قصاب بگو ماهيچه بزاره برات و خودش برات تقسيمش كنه بگو مجلسي براي چلو گوشت تقسيم كنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما سه تا مرغ لازمی که واس مهمون من همش رون میخرم بعد گوشتم بستگی داره
میدونی عزیزم چون میخوام از هر دوش بزارم به نظرم باید از هر کدوم کمتر از اون مقداری بزارم که هر کدوم رو بخوام تنها بزارم. مثلا مرغ تنها اگه بود 3 تا 4 تا مرغ لازم بود، اما خب الان چلو گوشتم هست، یا اگه چلو گوشت تنها بود به نظرم باید نفری 200 تا 250 گرم گوشت در نظر می گرفتم که جمعا میشد 4 تا 5 کیلو. اما الن نمی دونم از هر کدوم چقدر بزارم که اسراف نشه. راستش من دستم به زیاده و همش می ترسم باز یک عالم درست کنم.
مادر بودن یعنی روحت خارج از بدنت زندگی میکنه..........
عزیزم چلو گوشتو چحوری درست میکنی؟با گوشت گوسفند یا گوساله
با گوشت گوسفند عزیزم، پیاز داغ میکنم و فلفل و زردچوبه میزنم و کمی دارچین و بعدگوشت رو یه سر تفت میدم ، بعد بسته به مقدار گوشت دو سه لیوان آب جوش میریزم ، جوری که ابش زیاد نباشه ، زعفرون هم یک سر قاشق می زنم، چند حبه هم سیر درسته میندازم، زیرشو کم میکنم تا چند ساعت بپزه و کم آب بشه، آخرم نمک اضافه میکنم
مادر بودن یعنی روحت خارج از بدنت زندگی میکنه..........