2777
2789
عنوان

طرز برخورد با فامیلای شوهر

186 بازدید | 14 پست

وقتی با خونواده سوهرتون برا یه مدت طولانی قهرید با فامیلای درجه اول همسرتون چجوری رفتار میکنید؟منظورم دختر عمو و....اینا هستش احساس میکنم اونا چون میدونن ما قهریم یه جوراایی دارن سو استفاده میکنن و خودشونو میگیرن چجوری برخورد میکنید و‌خودتونو چجوری نشون میدید در برابرشون?

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهرید؟؟!! خدای من مگه داریم هنوز از این اخلاقای زشت ؟؟  من واقعا راهنمایی هم بلد باشم به شما ن ...

عزیزم شما تو جریان نیستید یه طرفه قضاوت نکن لابد واست پیش نیومده اینجوری فک میکنی و با این قضیه برخورد میکنی

من چند ماه با مادرشوهرم قهر کردم،تازه تو یه ساختمون بودیم،سعی کردم تو این چندماه که قهر بودم نرم خونه فامیلهاشون،اونام نیومدن خونمون،ولی اگه جایی تصادفی میدیمشون سلام علیک عادی میکردم،متاسفانه وقتی با مادرشوهرت قهر میشی همه طرف مادرشوهر رو میگیرن چون فامیل اون میشن حتی اگه واقعا بی گناه باشی،

من چند ماه با مادرشوهرم قهر کردم،تازه تو یه ساختمون بودیم،سعی کردم تو این چندماه که قهر بودم نرم خون ...

اخه جالب اینجاس مادر شوهر من با همشون ارتباط خوبی نداره اما این وسط اینا شدن کاسه داغتر از اش