2777
2789

والا من نمیدونم تا عدد چند خطرناکه اما قطره شیر خشت بگیر از داروخونه 3تا قطره بده بخوره خودتم گرمی نخور عرق کاسنی و اینا بخور تا خوب بشه بچت.

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر برای درمان کامل زردی لیمو شیرین بگیر هم خودت بخور و هم ابش رو به بچه ت بده بخوره هر یک یاعت یه قاشق چایخوری اب لیمو شیرین رو بهش بده خودت هم بخور که تو شیرت اثر میداره بچه سه روزه زردیش کامل بر طرف میشه الان که فصل ش هم هست و فراوونه حتما اینکار و بکن

زردی دختر داداش من رفت 25 خواستن خونش و از کبد عوض کنن 10روز بیمارستان بود خداروشکر کنترلش کردن خوب شد

خودت خنکی بخور اصلا گرمی نخور بچه هم هرچی بیشتر مدفوع کنه زودتر زردیش میاد پایین .من به دخترم روزی دو سه قاشق کوچیک ترنجبین وشیر خشت میدادم

زیر ده خطرناک نیس نگران نباش فقط زود زود بهش شیر بده نذار زیاد بخابه بیدارش کن شیر بده چون زردی خواب آلود میکنه بچه رو. کره با خاکشیر قاطی کن بده بخوره تا شکمش کار کنه 

من دوتا پسرام زردی داشتن با اینکارا خدا رو شکر زردیشون پایین اومد بستری نشدن