یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
پرتقال کوکی، درخشش، چشمان کاملا بسته، ادیسه فضایی 2001، لولیتا، دکتر استرنج لاو (کوبریک). پرواز بر فراز آشیانه ی فاخته (فورمن).قرمز، آبی، سفید. داستان کوتاه درباره ی عشق (کیشلوفسکی). مهر هفتم، نور زمستانی، فانی و الکساندر، پرسونا( برگمان). ابدیت و یک روز (آنجلو پولوس). پنهان، عشق (هانکه). پالپ فیکشن، هشت نفرت انگیز.(تارانتینو). 21 گرم (ایناریتو). جاده، هشت و نیم (فلینی). شب، آگراندیسمان، مسافر( آنتونیونی). آینه، ایثار، نوستالجیا (تارکوفسکی). آپارتمان، بعضی ها داغشو دوست دارن، سانست بلوار (وایلدر).آخرین امپراطور، آخرین تانگو در پاریس، دنباله رو ( برتولوچی). هفت سامورایی، سریر خون، راشومون (کوروساوا). پیانیست، ماه تلخ، محله ی چینی ها (پولانسکی).مرثیه ای برای یک رویا (آرنوفسکی). لئون: حرفه ای (بسون).آنی هال، جنایت ها و بزهکاری ها، پول رو بردار فرار کن(وودی آلن). دزد دوچرخه (دسیکا).توهم بزرگ (ژان رنوار).چهارصد ضربه(تروفو)، بهار تابستان پاییز زمستان... بهار...(کیم کی دوک). فارست گامپ (رابرت زمکیس). سکوت بره ها (جاناتان دمی). راننده تاکسی(اسکورسیزی).
( ببخشید خانم نیستم،
من این فیلم هارو قبلا برا یه دوستی لیست کردم به فارسی با نام کارگرداناشون برای راحتی، همشون عالین و جز بهترین فیلم های تاریخ سینماست البته یه بخش کوچکی از اون ها ولی خب هرکدوم از این هارو بتونید ببینید مطمئن باشید یه فیلم خوب واقعی دیدید.)
مَرد هستم، همین... پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.