2777
2789
هاچی  خیلی غمگین و امکان نداره باهاش گریه نکنی تو روبیکا جز برگزیده ها هستش

هاچی

اسمش سه طبقه بالاتر از بهشته

الان ۲ش رو هم ساختن یه اسم دیگه داره

اگررر استباه نکنم

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
Savage  Fifty shades of grey Fifty shades of darker  Fifty shades freed  Gifted ...

پنجاه طیف رو نمیشه با خانواده دید 😁😁

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرتقال کوکی، درخشش، چشمان کاملا بسته، ادیسه فضایی 2001، لولیتا، دکتر استرنج لاو (کوبریک). پرواز بر فراز آشیانه ی فاخته (فورمن).قرمز، آبی، سفید. داستان کوتاه درباره ی عشق (کیشلوفسکی). مهر هفتم، نور زمستانی، فانی و الکساندر، پرسونا( برگمان). ابدیت و یک روز (آنجلو پولوس). پنهان، عشق (هانکه). پالپ فیکشن، هشت نفرت انگیز.(تارانتینو). 21 گرم (ایناریتو). جاده، هشت و نیم (فلینی). شب، آگراندیسمان، مسافر( آنتونیونی). آینه، ایثار، نوستالجیا (تارکوفسکی). آپارتمان، بعضی ها داغشو دوست دارن، سانست بلوار (وایلدر).آخرین امپراطور، آخرین تانگو در پاریس، دنباله رو ( برتولوچی). هفت سامورایی، سریر خون، راشومون (کوروساوا). پیانیست، ماه تلخ، محله ی چینی ها (پولانسکی).مرثیه ای برای یک رویا (آرنوفسکی). لئون: حرفه ای (بسون).آنی هال، جنایت ها و بزهکاری ها، پول رو بردار فرار کن(وودی آلن). دزد دوچرخه (دسیکا).توهم بزرگ (ژان رنوار).چهارصد ضربه(تروفو)، بهار تابستان پاییز زمستان... بهار...(کیم کی دوک). فارست گامپ (رابرت زمکیس). سکوت بره ها (جاناتان دمی). راننده تاکسی(اسکورسیزی).

( ببخشید خانم نیستم،

من این فیلم هارو قبلا برا یه دوستی لیست کردم به فارسی با نام کارگرداناشون برای راحتی، همشون عالین و جز بهترین فیلم های تاریخ سینماست البته یه بخش کوچکی از اون ها ولی خب هرکدوم از این هارو بتونید ببینید مطمئن باشید یه فیلم خوب واقعی دیدید.)

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.
فیلم نفس نکش عالیه 

ته اعصاب خوردیه بابااااااا

من پارسال دیدم, هنوز یادم میاد استرس میگیرم 😭😨

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...
من فارست گامپ و اینسپشن و شاتر آیلند و جاده مالهالند هر چی ببینم بازم دوست دارم اگه ندیدی ببین

حتما👌👌ممنون از پيشنهادت🌺

Legend says  When you can'tsleep at night,It's because you're awake in someone else's dream 

فیلم باید عشقی و احساسی باشه, اگه تاریخی هم باشه ک چ بهتررررر

بربادرفته عاليه, عاشقشم و هزاربار دیدمش

غرور و تعصب (pride and prejudice) ک نفسمه

هندی عم اگه دوس داری, om shanti om 

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...
واآااااای جدی میگی؟ ن اسمش هاچی بود داستان یه سگ  بود لطفا دوش هم. بگووووو

ن‌ اشتباه گفتم

ببخشید ولی اون سه طبقه بالای بهشتو ببین قشنگه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی