2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت در غربالگری سه ماه اول

148 بازدید | 17 پست

سلام خانوما

من سه ماه باردارم و توی سونو ان تی دکتر بهم گفت خداروشکر مشکلی برای خودم یا بچه نیس و اینکه احتمال پسر بودن بیشتره و ۸۰ تا ۹۰ درصد گفت پسره.

احتمال خطا داره ینی؟؟؟میتونم مطمئن باشم روی این نظر یا ن هنوز زوده؟؟؟

خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره منم همونجا دکتر گف دقیق نمیتونم بگم اخه زوده هنوز اما احتمال پسر بودن بیشتره

میخام بدونم ک کسی بوده اینجوری گفته باشه سونو اما بعدش باز ی چی دیگ بگن

خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو
منم ولی فقط برا خرید لباساش😍وگرنه دختر پسر بودن فرقی نمیکنه

وووویییی ارررره منم خیلی ذوق دارم واسش بارداری اولمم  هست دیگ اصن دارم ذوق مرگ میشم 

وووویییی ارررره منم خیلی ذوق دارم واسش بارداری اولمم  هست دیگ اصن دارم ذوق مرگ میشم

اره من کلی لباس دخترونه خوشکل خریدم از قبل الان نگاشون میکنم غش میکنم براش.دلم دختر میخواد .همش میگم اگه پسر شد من این لباس دخترونه ها رو میپوشم براش😂

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀