2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری در زمان بارداری

1883 بازدید | 12 پست

سلام دوستای خوبم

میخواستم ببینم کسی امتحان کرده در زمان بارداری کیت تخمک گذاری مثبت نشون میده یا منفی؟

لطفا راهنمایی کنید

من تو زمان تخمک گذاریم هستم ولی کیت ی خط خیلییییی کمرنگ فقط میندازه و برای جای سواله که چرا

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
هاله کم رنگ قبول نیس...باید هم رنگ خط کنترل باشه

اره میدونم ماه های قبل پررنگ تر از خط کنترل میشد ولی این ماه دقیقا تو همون زمانم ولی ی خط خیلییی خیلییی کمرنگه  که انگار اصلا وجود نداره میخوام ببینم تو بارداری منفی نشون میده؟

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میدونم ماه های قبل پررنگ تر از خط کنترل میشد ولی این ماه دقیقا تو همون زمانم ولی ی خط خیلییی خیل ...

گلم دیگه تخمک تو بارداری ب چه درد میخوره اخه....تخمک باشه پشت وندش پری هم باید باشه...

گلم دیگه تخمک تو بارداری ب چه درد میخوره اخه....تخمک باشه پشت وندش پری هم باید باشه...

خب منم میخوام ببینم احتمال داره نشونه بارداری باشه 

شما بارداری؟

خب منم میخوام ببینم احتمال داره نشونه بارداری باشه 

مگه باردارنیستی?اون کیت وقتی نشوننمیده یعنی تخمکی نیس...دلیل ب بارداریم نیس....ممکنه عدم وجود تخمک و یا همون تنبلی یا پلی کیستیک باشه

بله گلم

الهی عزیزم ان شاالله که سالم بغل بگیریش داستانتم  خوندم قشنگ بود.برای منم دعا کن

مگه باردارنیستی?اون کیت وقتی نشوننمیده یعنی تخمکی نیس...دلیل ب بارداریم نیس....ممکنه عدم وجود تخمک و ...

اخه یجا خوندم که میشه به عنوان بی بی چک هم ازش استفاده کرد ولی چند جای دیگه نوشته بود تو زمان بارداری کاملا منفی نشون میده و هیچ خطی نیست.من دقیقا پونزدهم و شونزدهم سیکل ماه قبلم مثبت شد خط کاملا پررنگ

اما این ماه نمیدونم چرا هیچ خطی نیست ودقیقا هم پونزدهم و شونزدهم سیکلمم