2777
2789
عنوان

بياين بگين كار دوستم درست بود ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اي بابا  ناراحت شدم برات  انشالله كه محبتتون باز ب هم زياد ميشه

فایده نداره ۴ماه گذشته یه روز خوبم دو روز داغون.میدونی پیاماشو سیو کردم میخونم که یادم‌نره چه آدمی بوده.گرچه که سعی میکنه بهتر رفتار کنه ولی خب از ترسشه دیگه میفهمم

والا نكفت چطوري گرفته و منم نميدونم چطور ميشه حق طلاقو گرفت  و دوست دارم خودمم بدونم فقط امر ...

ادم الان یه چیزایی میشنوه ها

تو همین نی نی سایت فراووون بود

خوندی جریان اون دختره.فاطمه رو؟

یا اون یکی که خانواده شوهر بخاطر سرویس طلای۱میلیونو۲۰۰ 

گفتن دیگه عروسمونو نمیخواییم

یا یه خانومه همین الان تایپیک زده که شوهرش باهاش رابطه جنسی نداره.نیازم داره اما پیش زنش نمیره

ادم میمونه چی بگه به این اتفاقا

با هم توافق کردن وگرنه اگر شوهرش نمیداد خانومه نمیتونست بگیره.من همسرم نداد هرکار کردم 

به نظرت مردي كه خيانت ميكنه و راحتم حق طلاق ميده ،اين ادم زن و زندگيش مهمه؟

به نظر من شوهرت خيلي تو براش هنوز مهمي و ميترسه تو رو ازدست بده  كه حق طلاق رو نداده 

بعد كجا ميرن حق طلاق رو ميگيرن؟كجا مينويسن؟ ميشه يكم توضيح بدي  ممنون

باید برن محضر .اونجا یه توافق نامه مینویسن وامضا میکنن ورسمی میکنن.هیچ‌کاری نداره فقط مهر وامضای محضری باید بخوره

فایده نداره ۴ماه گذشته یه روز خوبم دو روز داغون.میدونی پیاماشو سیو کردم میخونم که یادم‌نره چه آدمی ب ...

اميدورام يه اتفاق عالي براتون بيفته و همه اون روزا و خاطرات يادت بره ولي نخون پياماشو خودت رو داغون ميكني 

ادم الان یه چیزایی میشنوه ها تو همین نی نی سایت فراووون بود خوندی جریان اون دختره.فاطمه رو؟ یا او ...

نه نخوندم اونا رو 

جديدا خيلي روابط زن و شوهري سست شده 

کاش همه عین روز اول عاشق میموندن 

باید برن محضر .اونجا یه توافق نامه مینویسن وامضا میکنن ورسمی میکنن.هیچ‌کاری نداره فقط مهر وامضای محض ...

اینو که همه میدونن

سوالم این بود که با پخش کردن پیامها چطور تونسته به گرفتن حکم وکالت طلاق برسه.درحالیکه مادرشوهره اونطوری گفته

حالاهی پرو فایل عاشقونه میذاره ک بگه ن سوتفاهم شده ماعاشق هم هستیم تاجمع کنه قضیه رو  تا همه چیودرست کنه ولی نمیشه دیگ فکرمردم نسبت ب زندگیشون خراب شده

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
اینو که همه میدونن سوالم این بود که با پخش کردن پیامها چطور تونسته به گرفتن حکم وکالت طلاق برسه.درح ...

مگه پیامها رو‌پخش کرده نمیتونه حق طلاق بگیره؟ربط دارن بهم؟