2789

دوستان جشن فارق التحصیلیم و عروسی یکی از بستگان توی ی شبه، موندم کدومش رو برم؟!( از طرفی عروسی دلم ميخواد چون خیلی وقته عروسی نداشتیم و همه فامیل جمع هستن و از طرفی هم جشن فارق التحصیلیم و لباس فارق التحصیلی واسم تکرار نشدنیه و دوست دارم اونم برم ولی می ترسم جشن فارق التحصیلی مسخره باشه و بعدش پشیمون بشم که چرا عروسی نرفتم! )

شما کدوم رو پیشنهاد میدید؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جفتش اول برو فارغ التحصیلی بعد برو عروسی😁😁😁😁

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

یجوری جورش کن دوتاتوشونم بری این نکته رو یادآور بشم ک تو جشن فارغی نمیشه قرداد😁

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

معلومہ گلم ھرچقدرم مسخرہ باشہ من جشن فارغ التحصیلیمو ترجیح میدم

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )
جفتش اول برو فارغ التحصیلی بعد برو عروسی😁😁😁😁

آخه فارق التحصیلی 6 شروع ميشه و مطمئنا تا 9 حداقل هست و عروسی 7 تا 10:30 نهایتا، چطور سریع از اون بیام برم واسه عروسی آماده شم؟ اگه مجلسی غیر عروسی بود که سریع میشد رفت ولی آماده شدن واسه عروسی زمان میبره و نهایتا به شام عروسی برسم که اونم بعیده

آخه فارق التحصیلی 6 شروع ميشه و مطمئنا تا 9 حداقل هست و عروسی 7 تا 10:30 نهایتا، چطور سریع از اون بی ...

😐اخه من دلم راضی نمیشه یکیو برم یکیو نه 

میتونی زودتر بیای ک ب عروسی برسی کمی ام ساده تر برو 😃حداقل جفتشو رفتی 

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
یجوری جورش کن دوتاتوشونم بری این نکته رو یادآور بشم ک تو جشن فارغی نمیشه قرداد😁

دقیقا! 

کلی با بقیه هماهنگ کردیم زود بریم تالار و خوش بگذرونیم و از طرفی دوست داشتم جشن دانشگاه رو برم ولی می ترسم جشن فارق التحصیلی رو مسخره جمع کنند!