2777
2789
عنوان

پسر دارا بیاین یه لحظه

348 بازدید | 17 پست

سلام.پسر من ۴ سالشه .چند وقته عروسکاش رو میبره تو اتاق درو میبنده یواشکی نگاش میکنم .میبینم داره به عروسکاش شیر میده.نمیدونم این کار میتونه تاثیر بدی روش داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا بازی میکنن پسرمنم ۳سالشه عروسکشا میخابونه شیر میده ناز میکنه بخاد غذا بخوره میگه ب نی نی هم بده

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  

پسر من هنوز كوچيكه اما از يه دكتر شنيدم و از كانال مادرخوب هم خوندم كه اين چيزا اصلا مهم نيست واسه بچه يعني اگه دختر بازي هاي پسرونه انجام داد و پسر بازياب دخترونه اصلا سخت نگيريد و حساس نشيد كه توجه بچه رو جلب كنه. 

وای خیلی بامزه است

ولی نمیدونم اینکار بده یا ایرادی نداره

یه تاپیک بهت معرفی میکنم از خانم دکتری که استارتر اونجا هست بپرس

برای همین جور چیزها تاپیک زدن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1707196/نکات-تربیتی-کودک-و-نوجوان-کلینیک-مشاوره-نی-نی-سایت

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.