2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره پسره همینارو بخوری پسر میشه چون گرمیه 

خدا از زبونت بشنوه.یعنی دیگه لازم نیست تو روز خاصی اقدام کنیم برا پسر؟من چوب دارچین با آب گذاشتم رو گاز جوشید و با نبات میخورم،خرما و مویز و انجیر خشک هم میخورم.دیگه نمیدونم چی خوبه

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
من 14، سالگی داشتم نه مهم نبود 

یعنی چندین ساله کهpcoهستی.من عاششششق پسر هستم ولی خدا چندین ساله که بهم بچه نداده

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
نه دوبار اقدام کردم هیچ قرصی نخوردم

خوبه بدون دارو فولی بالغ داشتی من اصلا ندارم

من قبل ازینکه اقدام کنم رعایت کردم چون میخواستم بعد عید اقدام کنم اینکارارو کردم و با یه بار اقدام گ ...

راستی فقط خودت گرمی میخوردی یا همسرت هم میخورد

خدا از زبونت بشنوه.یعنی دیگه لازم نیست تو روز خاصی اقدام کنیم برا پسر؟من چوب دارچین با آب گذاشتم رو ...

من واقعا نمیدونم شاید واسه من شانسی شده ولی گرمیجات که تو امضام گفتمو حتما بخور

خودشناسی DNA plus