2777
2789

سلام خانم های گل خواهش میکنم اگه کسی تنبلی تخمدان داره و کیست اندومتریوز بیاد راهنمایی بکنه که چطور باردار شده

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
امضا مو بخون

عزیزم خیلی خوشحال شدم.شما فقط اینا رو رعایت کردی و باردار شدی؟چند وقت باردار نمیشدی

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امضا مو بخون

خدارو هزار مرتبه شکر که نی نی کوچولوت اومده تو دلت انشالله صحیح و سالم بگیری بغلت

امضا مو بخون

عزیزم تو روز خاصی مثلا روز تخمک گذاری اقدام داشتی

عزیزم خیلی خوشحال شدم.شما فقط اینا رو رعایت کردی و باردار شدی؟چند وقت باردار نمیشدی

من قبل ازینکه اقدام کنم رعایت کردم چون میخواستم بعد عید اقدام کنم اینکارارو کردم و با یه بار اقدام گرفت خودم باورم نمیشه 

خودشناسی DNA plus
نه من پاک شدم اقدام کردم 

واقعا یعنی یک شب درمیون اقدام کردی؟؟قرص برا تحریک تخمدان هم استفاده میکردی

من قبل ازینکه اقدام کنم رعایت کردم چون میخواستم بعد عید اقدام کنم اینکارارو کردم و با یه بار اقدام گ ...

خوش به حالت چه راحت.وقتی میرفتی سونو برات زده بود pco؟جنسیتش هم واست مهم بود

قربونت عزیزم ممنون😘😘😍😍ایشالا شما هم زود باردار بشی عزیزم 

ممنون.نی نی کوچولوت پسره؟؟منم خیییلی دوست دارم بچه ام پسر بشه البته اگه خدا صلاح دونست

من قبل ازینکه اقدام کنم رعایت کردم چون میخواستم بعد عید اقدام کنم اینکارارو کردم و با یه بار اقدام گ ...

بچه اولته؟