نادي مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 891 عنوان رمان عرفان و آرام 221 بازدید | 10 پست رمان عرفان و آرام كهmoh133 گذاشته بود چي شد آخرش ادامشو ننوشت من هر روز دارم چك ميكنم چرا خبري نيست؟ 1397/09/04 | 11:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نادي مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 891 کجا میزاشت؟ میشه لینکشو بدی؟ نميتونم بردارم لينكشو اسمش گل يا پوچ بود فك كنم
niloofarmordab عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 1033 https://www.ninisite.com/discussion/topic/2226936/رمان-واقعی-اول-شخص-زبان-عامیانه-از-قبل-تایپ-شده هی ترامپ کله قشنگ👱 جلو دلارت رو بگیرا💸💸
نادي مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 891 هرشب چندتا قسمت ميذاره هنوز تموم نشده الان فك كنم دو سه شب هست نذاشته درسته؟ يا من پيدا نميكنم تا اونجا گذاشته كه ويلا همه جمع بودن
عاشقي عضویت: 1397/07/27 تعداد پست: 2103 الان فك كنم دو سه شب هست نذاشته درسته؟ يا من پيدا نميكنم تا اونجا گذاشته كه ويلا همه جمع بودن اره درسته نذاشته.
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91621 برای من یک بار اینو بخوناَللّهُمَّ اِنّى أَسْئَلُكَ بِحَقِّ وَلِيِّكَ مُحمَّدِ بْنِ عَلِيّ عَلَيْهِ السَّلامُ إلّا جُدْتَ بِهِ عَلَىَّ مِنْ فَضْلِكَ، وَتَفَضَّلْتَ بِهِ عَلىَّ مِنْ وُسْعِكَ، وَوَسَّعْتَ عَلَىَّ رِزْقَكَ، وَاَغْنَيْتَنِى عَمَّنْ سِواكَ، وَجَعَلْتَ حاجَتى اِلَيْكَ، وَقَضاها عَلَيْكَ، اِنَّكَ لِما تَشاءُ قَديرٌ، کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
نادي مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 891 برای من یک بار اینو بخون اَللّهُمَّ اِنّى أَسْئَلُكَ بِحَقِّ وَلِيِّكَ مُحمَّدِ بْنِ عَلِيّ عَلَيْهِ ... خوندم
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91621 خوندم متشکرم عزیزم ظهور وسلامتی امام زمان عجل الله تعالی فرجهالشریف یادت نره حاجت روا باشی و سلامت کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
نادي مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 891 متشکرم عزیزم ظهور وسلامتی امام زمان عجل الله تعالی فرجهالشریف یادت نره حاجت روا باشی و سلامت فدات عزيزم