2777
2789

سلااااام..خیلی خوشحالم امروز صدای قلب قشنگشو شنیدم و به آرزوم رسیدم از فردا به نیت همه اونایی که نی نی میخوان چهل روز یاسین و زیارت عاشورا میخونم ..هرکی تاپیکمو میخونه دعام کنه اخه هرشب بابد شیاف مصرف کنم عفونت دارم.

خدایا مرسی که صدای قلب نی نیمو بهم هدیه دادی خودت حفظش کن خدای مهربونم❤😙الهی شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه انشاالله به سلامتی بیاد بغلت😍

برای منم دعا کن عزیزم😢

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

ان شالله که سالم بیاد تو بغلت عزیزم برای منم دعا کن تو چله ات خیلی خیلی دعا کن اسمم صالحه اس

میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه... 

تبریک میگم ان شاالله به سلامتی نی نی بیاد بغلت،میشه واسه دوست منم دعا کنی چهارتا حاملگی نا موفق داشته

خداوندا پناه دخترم باش،یارش باش  جهان تاریکی محض است،میترسم کنارش باش

هروز به نیت یکیتون زیارت عاشورا و یاسین ختم میکنم  تاچهل روز.واسه هرکی لایک و قلب گذاشتم بدونه خوندم و یادش کردم.

خدایا مرسی که صدای قلب نی نیمو بهم هدیه دادی خودت حفظش کن خدای مهربونم❤😙الهی شکرت

یاد منم باش دوست خوب. 

منم خیلییییی دلم نی نی میخواد.. این چند بار که همش بی بی چکم منفی شد😢 دیگه نمیرم بی بی چک بخرم.. خسته شدم بخدا

میان آرزوی تو و معحزه خدا دیواری ست به نام اعتماد

اون لحظه که سونو کرد گفتم اقای دکتر قلب داره؟گف چرا نداره الان صداشم میشنوی بخدا وقتی شنیدم دستمو گذاشتم روصورتم بغض کردم

خدارو قسم میدم به حضرت علی اصغرش هیچ کسو از نعمت بچه سالم بی نصیب نکنه..خیالتون راحت ابجیا بیادتونم تو دعاهام شمام دعا کنید بخیر بگذره حاملگیم.

اون لحظه که سونو کرد گفتم اقای دکتر قلب داره؟گف چرا نداره الان صداشم میشنوی بخدا وقتی شنیدم دستمو گذ ...

انشالله که بارداری سالمی رو پشت سر بذاری.. 

میان آرزوی تو و معحزه خدا دیواری ست به نام اعتماد