2777
2789
عنوان

جواب این جاریمو چی بدم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 60 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو 2تا بارداری هام معلوم نبود باردارم ولی وزن بچه هام دوتاشون 3کیلو 50 گرم بود. اولی 40 هفته دومی ...

زنده باشی ممنون

همه میگن حسوده ها ولی تا الان باور نمیکردم دیگه مطمین شدم

در کل برو الان استراحت کن . وای فای گوشی  این چیزها برای بچه هات خودت خوب نیست . الان فقط استرا ...

اره اتفاقا امشب سونو ک بودم گفت بچه هات چرخیدن

گفتم یعنی جی گفت سراشون پایینه

استراحت کن

اره اتفاقا امشب سونو ک بودم گفت بچه هات چرخیدن گفتم یعنی جی گفت سراشون پایینه استراحت کن

یعنی میخوان طبیعی بدنیابیان مگه دوقلووچندقولوسزارین نمیکنن؟

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
مادرشوهرمم دوقلو باردار بود هی میگه منکه شکمم تا ایتجا بود یعنی خیلی بزرگ بوده توکه شکمت کوچیکه یا ...

تا اینجا که تحمل کردی حرفاشونو این یه مدتم تحمل کن اگه نظر دادن تو هیچی نگو نشنیده بگیر حرص نخور که چرا جوابشون رو ندادم...برای من هی میگفتن ۴ماهت تموم شه حالت تهوعت تموم میشه یا کمردرد دارم میگن اولین باره میشنونویم یا برگشته میگه مادر دختر دل درد زیاد میشه 😒😒😒نمیدونم چندتا خزعبلات دیگه...اصلا حرص نمیخورم تا ثابت کنم بهشون نظریاتتون به درد نخوره میگم اء واقعا نمیدونستم درصورتیکه دکترم میگه طبیعیه ....یا دکتر من و جاریم الان یکیه بعد به دکترم گفتم کندر بخورم گفت گیاهی ها ممنوعات باردارین نخوریا درصورتی که جاریم بچش زودتر شده میگه نه به من میگفت بخور 😶😶😶نظر دکتر درمورد بیمارا که عوض نمیشه فقط اون کارهاشو با دکترم گفته دروغکی توجیه میکنه....بیخیالش😑😑😑😑

تا اینجا که تحمل کردی حرفاشونو این یه مدتم تحمل کن اگه نظر دادن تو هیچی نگو نشنیده بگیر حرص نخور که ...

حالا بارداری بگذره بعدشم هی میگن چرا بچت مو نداره من بچم چی بود چرا بچت مو داره موشاو بزنید رشدش میره تو موهاش چرا تپله چرا لاغره. شیر خودتو میخوره شیر خشک میدی چرا تپله ولی پوکه ........هزارتا هوارتا

اعصاب مصاب ندارم 😭😭